Entertainment

Tory Lanez heeft middelbareschooldiploma behaald in de gevangenis: "Nooit gedacht"

foto: YouTube: Tory Lanez
  1. Newschevron right
  2. Tory Lanez heeft middelbareschooldiploma behaald in de gevangenis: "Nooit gedacht"

Tory Lanez, die inmiddels al bijna een jaar in de gevangenis zit voor het beschieten van Megan Thee Stallion, benut zijn tijd achter de tralies op een productieve manier. In de livestream van Adin Ross heeft de rapper namelijk laten weten dat hij zijn middelbareschooldiploma heeft behaald en nu bezig is met zijn universitaire studie.

Tory Lanez behaalt schooldiploma

In het interview met Adin Ross sprak een opgetogen Tory Lanez over hoe goed hij zich voelt terwijl hij vastzit. "Geen gekkigheid, man, ik voel me fantastisch", zei hij. “Veel mensen denken dat iemand die in de gevangenis de hele dag zit te huilen. Maar het gaat mentaal goed. Ik zie er beter uit dan ooit. Ik werk aan mijn fitheid en verbeter mezelf op elk vlak.”

Tory deelde in de livestream ook trots dat hij zich achter de tralies bezighield met het behalen van zijn schooldiploma's. "Ik heb net mijn middelbareschooldiploma gehaald en mezelf ingeschreven bij de universiteit. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou doen. Maar ik maak gebruik van dit moment.” De rapper vertelt dat de prestatie veel voor hem betekent. "Ik was een middelbare scholier die de school heeft verlaten en nu mijn diploma heb behaald. Dat betekent veel voor mij. Het zijn de kleine dingen die me goed laten voelen over het leven op dit moment."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoop op vroegere vrijlating

Tory Lanez uitte in het gesprek met Adin Ross ook zijn vertrouwen in een vroege vrijlating. "Ik weet dat mijn tijd eraan komt. Ik geloof niet dat ik hier nog lang zal zitten. Ik ben heel spiritueel en in tune met God. Ik voel dat de gesprekken die ik met God heb gehad me op zoveel manieren laten weten dat ik binnenkort vrij zal zijn."

Tory is in augustus vorig jaar tot tien jaar cel veroordeeld voor het schietincident dat plaatsvond op 12 juli 2020. Megan Thee Stallion werd toen, na een feestje in Kylie Jenners huis in Los Angeles, slachtoffer van een schietincident waarbij ze in haar voet werd geschoten. Ze moest direct naar het ziekenhuis om geopereerd te worden. Niet veel later liet ze weten dat het Tory Lanez was die het wapen had afgevuurd. De twee zouden samen met vriendin Kelsey en een bodyguard in de auto hebben gezeten, waarna er een discussie ontstond die uit de hand liep. Nadat Megan uit de auto stapte, zou de rapper tegen haar hebben geschreeuwd, waarna hij begon te schieten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie