Entertainment

Gaat er hard aan toe in trailer realityserie "House of GLORY: Team Rico vs Team Badr"

foto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Gaat er hard aan toe in trailer realityserie "House of GLORY: Team Rico vs Team Badr"

Vanaf 26 augustus kun je de gloednieuwe realityserie House of GLORY: Team Rico vs Team Badr bekijken via Videoland. De Badr Hari en Rico Verhoeven nemen het tegen elkaar op als coaches en in de nieuwste trailer zie je gelijk welke toon er wordt gezet.

House of GLORY: Team Rico vs Team Badr

In House of GLORY: Team Rico vs Team Badr coachen de professionele vechters tien talenvolle kickbokser die na zes weken met elkaar de ring ingaan. Tijdens deze intensieve weken wordt hun lichaam en geest getraind en dat gaat er hard aan toe. Zo zien we hoe Verhoeven zijn jonge vechters aanspreekt: "Waar worden de strijden gewonnen? Hier", zegt hij, terwijl hij naar zijn hoofd wijst. "Denk je dat mijn lichaam het leuk vindt, wanneer het bloed eruit stroomt en dan mijn oog zo dik is dat ik er niet meer door kan zien? Ik bepaal wanneer ik stop, niet mijn lichaam."

In de trailer zien we ook hoe zwaar de kickboksers het krijgen. Een van de vechters staat bezweet in de hoek en lijkt op te willen geven, waarna Verhoeven hem een klap in zijn gezicht geeft en schreeuwt: "Wil je winnen of niet?" Op een gegeven moment lijkt Hari helemaal klaar te zijn met zijn team, wanneer hij wegloopt en zegt: "Jullie kunnen een andere coach zoeken, hoor."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Ultimate Fighter

De serie lijkt te zijn afgeleid van de Amerikaanse serie genaamd The Ultimate Fighter van MMA-organisatie UFC. Ook in deze serie nemen twee professionele vechters het tegen elkaar op als coaches. Aan het einde van The Ultimate Fighter gaan de coaches ook nog eens samen de ring in. In tegenstelling tot de Amerikaanse versie zullen de Nederlandse kickbokscoaches enkel een adviserende rol aannemen. Dus wie de beste coach is, zullen we binnenkort zien. De eerste twee afleveringen van de serie zijn vanaf 26 augustus te zien, daarna kun je de serie wekelijks te volgen.

Ster advertentie
Ster advertentie