Entertainment

Kosso koopt pand van 2,5 miljoen in Dubai en geeft voor het eerst een kijkje

foto: Instagram
  1. Newschevron right
  2. Kosso koopt pand van 2,5 miljoen in Dubai en geeft voor het eerst een kijkje

Kosso kondigde onlangs aan dat hij mensen wil leren over ondernemen en investeren. Dit doet hij in het 'Beyond School Project'. Een onderdeel hiervan is een podcast die hij samen met zijn partner Gent heeft gelanceerd, waarin ze onder andere hun eerste appartement in Dubai bespraken.

Beyond School Project

Twee weken geleden kondigde Kosso zijn nieuwe project aan. In een video vertelt de ondernemer over zijn leerschool: "Al jarenlang krijg ik dagelijks berichten met de vraag hoe ik ben begonnen met ondernemen en welke stappen ik heb moeten zetten om mijn successen te behalen. Hoe ben ik van nul, met ouders die gevlucht zijn uit de oorlog naar Nederland, opgeklommen tot multimiljonair." In de video legt Kosso ook uit dat dit niet zomaar weer een cursus is:
"Ik ergerde me altijd kapot aan de meeste dropshipping-cursusverkopers, simpelweg omdat zij zelf nooit een succesvolle onderneming hebben gehad en pas geld gingen verdienen met de cursus. Ik wilde niet zo zijn. Ik beloofde mezelf dat ik pas iets zou leren aan anderen als ik het eerst zelf bereikt had."


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pand in Dubai

In de nieuwste aflevering van de 'Beyond Podcast' spreekt Kosso met zijn partner Gent over hun nieuwe pand in Dubai. Kosso legt uit dat het duo van plan is het appartement te verhuren en uiteindelijk met winst te verkopen. In de podcast onthullen ze dat ze 2,5 miljoen Dirham voor het appartement hebben betaald, wat momenteel gelijkstaat aan ongeveer 611.000 euro. Dit bedrag wordt in termijnen betaald: ze begonnen met een aanbetaling van 20% en betalen vervolgens elke zes maanden 10%. Beluister de podcast hieronder voor het volledige verhaal.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie