Entertainment

Vriendin van Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, lag dagenlang in ziekenhuis

foto: ANP Kippafoto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Vriendin van Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, lag dagenlang in ziekenhuis

De familie van Cristiano Ronaldo kreeg slecht nieuws te horen. De vriendin van de stervoetballer, Georgina Rodriguez, lag namelijk enkele dagen in het ziekenhuis na een longontsteking. De dertigjarige influencer, die samen met haar vriend in Saudi-Arabië woont, mocht onlangs weer naar huis.

Georgina Rodriguez bedankt Saudi-Arabisch ziekenhuis

Georgina Rodriguez liet op haar Instagram Stories weten hoe ze er momenteel aan toe is. Zo schreef ze: "Eindelijk weer naar thuis! Ik voel me nu beter maar ik ben nog steeds in mijn huis aan het herstellen bij mijn familie." De vriendin van Cristiano Ronaldo was erg te spreken over de medische zorg die ze kreeg in het Saudi-Arabische ziekenhuis waar ze verbleef. Zo schreef ze over het ziekenhuis en het personeel: "Ze hebben zo goed voor me gezorgd en daar ben ik heel dankbaar voor."

foto: Instagram: georginagio

Georgina Rodriguez bedankt ziekenhuis in Saudi-Arabië

Cristiano Ronaldo en zijn vriendin Georgina Rodriguez mogelijk getrouwd

Cristiano Ronaldo woont sinds 2023 met zijn kinderen en zijn vriendin Georgina Rodriguez in de Saudi-Arabische hoofdstaf Riyad. De aanvaller transfereerde dat jaar zijn huidige club Al-Nassr. Volgende de Saudi-Arabische wet mogen niet-getrouwde koppels niet samenwonen, maar voor de voetballer en zijn vriendin maakte de staat graag een uitzondering. Er gaan geruchten de rondte dat de twee nu wel in het geheim getrouwd zijn, maar dat is tot nu toe nog niet zeker.

Ster advertentie
Ster advertentie