Entertainment

THC gaat weer op tournee: "We beloven dit keer niemand het ziekenhuis in te slaan"

foto: Instagram: @rocks.thc
  1. Newschevron right
  2. THC gaat weer op tournee: "We beloven dit keer niemand het ziekenhuis in te slaan"

Tuindorp Hustler Click is back! Via een komische video kondigt THC aan dat Artikel 140 20 jaar bestaat. Om dit te vieren gaan de grondleggers van de Nederlandse straatrap weer op tournee. Daarnaast beloven de rappers dat hun fans zich geen zorgen hoeven te maken, want dit keer zullen ze "niet met vuistslagen, maar met beats" op de proppen komen. "We beloven dit keer niemand het ziekenhuis in de staan."

THC op tournee

Frontman Rocks deelt via zijn Instagramaccount een video met de bijzondere aankondiging. Hierin komen verschillende BN'ers aan het woord die hun ervaringen met THC delen. "Ik kan niets anders zeggen: wij waren gewoon f*cking doodsbang voor hen. En om je de waarheid te blijven zeggen: dat zijn we eigenlijk nog steeds", hoor je Lange Frans zeggen. Daarnaast zegt Adje, die aangekondigd wordt als 'Rapper Van 't Padje: "Ik rookte geen jonko en sinds die tijd heb ik PTSD." Ook 'Kutjoch' (Rotjoch) werd gevraagd om te reageren op THC, maar hield het liever voor gezien: "Ik heb die tijd achter me gelaten, man. Ik was laatst nog met Máxima en Willem-Alexander in Atlanta en nu kom je me over THC vragen. Ben je gek, of zo?" Daarnaast zei THC's eigen 'D'Algerijn' oftewel d'Tuniz: "We hebben veel deuren ingetrapt, letterlijk en figuurlijk. Maar wie had er gedacht dat we er na 20 jaar nog zouden staan?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tour door Nederland

Aan het eind van de aankondiging laat presentatrice Dyantha Brooks weten dat THC belooft "om dit keer niemand het ziekenhuis in te slaan." Ten slotte eindigt de video met de toekomstige tourdata en treedt THC op in vier grote steden: Rotterdam, Amsterdam, Tilburg en Zwolle. Fans kunnen hun geluk niet op en reageren onder de post met "legends", "grondleggers" en "Zodra tickets te koop zijn ik ga ze allemaal kopen, want bij elke show ben ik daar. Het Moment in Tilburg dit weekend was master!" Daarbij voelen velen zich ook nostalgisch na de aankondiging van het tournee en schrijven ze: "Jeugdsentiment, mooie tijden waren dat."

Ster advertentie
Ster advertentie