Entertainment

A$AP Rocky noemt Rihanna de perfecte partner: "Liefde van mijn leven"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. A$AP Rocky noemt Rihanna de perfecte partner: "Liefde van mijn leven"

A$AP Rocky is nog steeds smoorverliefd op zijn babymomma Rihanna en deelt in een interview dat het heel goed met hun relatie gaat. Hij noemt haar de "perfecte persoon" voor hem en legt aan Billboard uit waarom dat zo is.

A$AP Rocky over relatie met Rihanna

Als twee enorm succesvolle artiesten en ondernemers in verschillende industrieën, hebben Rihanna en A$AP Rocky allebei te maken met schema's die soms behoorlijk chaotisch kunnen zijn. In het interview vertelt Rocky dat dit binnen zijn relatie met Rihanna niet heel veel uitmaakt.

Ze begrijpen elkaar namelijk en hebben veel respect voor elkaars carrière. Rocky beschrijft Rihanna als "my lady" en de liefde van zijn leven. "Het is bijzonder hoe we balans vinden in onze hectische schema's", zegt Rocky. "De relatie gaat geweldig. Ik denk niet dat er een beter persoon is met wie ik zou kunnen zijn, want als de schema's druk zijn, begrijpt zij dat volledig. En wanneer we meer tijd hebben, genieten we samen." De rapper vertelt dat een goede relatie vooral draait om begrip.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ASAP Rocky over Rihanna's album

ASAP Rocky liet eerder dit jaar ook al weten dat Rihanna druk bezig is met het maken van nieuwe muziek. Toen hij werd gevraagd voor een selfie met een fan, werd hem gevraagd wanneer we het nieuwe album van Rihanna kunnen verwachten. Terwijl hij wegliep, antwoordde hij “dat ze eraan werkt”. En dat werd uiteraard met veel enthousiasme ontvangen.

Ster advertentie
Ster advertentie