Entertainment

Al Pacino moet dít bizarre bedrag aan alimentatie betalen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Al Pacino moet dít bizarre bedrag aan alimentatie betalen

Al Pacino zal volgens rechtbankdocumenten een groot bedrag aan alimentatie aan de 54 jaar jongere Noor Alfallah voor hun pasgeboren zoontje. Daarnaast zou het niet alleen om het bizarre bedrag van bijna 30 duizend dollar gaan, maar komen daar ook nog allerlei kosten bovenop.

Grote bedragen

Al Pacino zou volgens Amerikaanse media, die deze documenten hebben ingezien, elke maand 28.000 dollar aan kinderalimentatie moeten betalen. Dit hoge bedrag is niet het enige dat Noor Alfallah voor hun pasgeboren zoontje zal ontvangen. De acteur moet namelijk eenmalig 103 duizend dollar betalen en zal, afhankelijk van zijn inkomsten, ook nog eens tot aan 85 duizend euro extra moeten overmaken op de rekening op Noors rekening.

Als je dacht dat het nog niet over was, dan hebben we nog meer bedragen voor je. Al Pacino betaalt namelijk ook zo'n 12 duizend dollar per maand aan een nachtverpleegkundige en zal jaarlijks ruim 14 duizend euro storten in zijn zoons studiefonds. We kunnen wel stellen dat zijn zoontje niets tekort zal komen.

Rechtbank documenten

Uit dezelfde papieren blijkt ook dat Noor en Al de voogdij over hun kind delen, maar dat Noor hierbij de fysieke voogdij krijgt. Al heeft alleen bezoekrecht. Het is niet duidelijk of de twee nog samen zijn. Onlangs kwam namelijk naar buiten dat zij, ook aan de hand van soortgelijke rechtbank documenten, uit elkaar zouden zijn. Later werd dit ontkend door een woordvoerder.

Ster advertentie
Ster advertentie