Entertainment

Kinderen Young Thug schokken het internet door Gunna te bedreigen: "Je bent een rat"

foto: YouTube: YSL / X: My Mixtapezfoto: YouTube: YSL
  1. Newschevron right
  2. Kinderen Young Thug schokken het internet door Gunna te bedreigen: "Je bent een rat"

De kinderen van Young Thug gaan momenteel viraal vanwege een video waarin ze een nieuwe track laten horen. Op het nummer halen ze hard uit naar Gunna, die door veel mensen wordt verweten gesnitcht te hebben in de RICO-zaak waar Young Thug nog steeds voor vastzit. Hoewel Thug de geruchten nooit officieel heeft bevestigd, zijn de zoons van de YSL-oprichter er in ieder geval van overtuigd dat Gunna hun vader inderdaad heeft verraden.

Kids Young Thug dissen Gunna

Het fragment dat momenteel als een raket het internet overneemt, duurt slechts veertig seconden. Op de beelden is te zien dat de kids zich behoorlijk stoer proberen te gedragen en onder meer met veel geld lopen te zwaaien. Los van hun gedrag maken ook de lines die ze rappen veel los bij kijkers. Zo verwijzen ze naar de spanningen tussen Young Thug en Gunna. "And Bentley a rat, he keep leaving states. And Gunna gets whacked, if he don't leave L.A.", wordt er onder meer gezegd.

Hoewel de kinderen van Young Thug er geen geheim van maken dat ze Gunna beschuldigen van verraad, is het de vraag of hun vader blij is als hij de video ziet. Verschillende experts laten namelijk weten dat de beelden ten nadele van Young Thug kunnen werken in de RICO-zaak.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Snitch of niet

Hoewel Young Thug nooit officieel heeft bevestigd dat Gunna hem heeft verraden, zou hij volgens velen onlangs wel op cryptische wijze de geruchten hebben bevestigd. Zo deed hij een shoutout naar Lil Baby, die er duidelijk van overtuigd is dat Gunna heeft gesnitcht. "Whateva Wham says goes", schreef Thug, verwijzend naar Lil Baby's bijnaam Wham. De rapper reageerde daar vervolgens op met: "IFYKYK (If You Know, You Know, red.)"

Gunna zelf heeft overigens altijd ontkend dat hij Thugger heeft gesnitcht om eerder vrij te kunnen komen. In een interview met XXL in april liet de rapper weten dat zijn relatie met zijn labelbaas onveranderd is: "Het is hetzelfde, alleen maar liefde. Onze relatie, dat is onze relatie." Toen Gunna werd gevraagd naar de beschuldigingen dat hij Thug zou hebben verraden om vrij te komen, en hoe rappers als Lil Durk, 21 Savage en Lil Baby hem een verrader noemen, reageerde hij kalm. "Geen van die rappers is betrokken bij de zaak. Ze weten niet wat er juridisch gezien gaande is."

Ster advertentie
Ster advertentie