Entertainment

Groot gemis voor 7Fest: Tyla zegt lastminute af, fans worden door Frenna gecompenseerd

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Groot gemis voor 7Fest: Tyla zegt lastminute af, fans worden door Frenna gecompenseerd

Frenna loopt deze zomer op een roze wolk met de nagenoeg perfecte uitrol van zijn aankomende album Pink Summer. De Haagse artiest zal zijn album aanstaande vrijdag uitbrengen. De dag erna krijgt hij de gelegenheid om het gloednieuwe album te presenteren op zijn eigen 7Fest. Beter kan haast niet zou je denken. Echter is er toch één smetje: Tyla heeft haar optreden tijdens 7Fest gecanceld. Frenna zag zich dan ook genoodzaakt om bezoekers te compenseren.

Tyla cancelt

Alles leek zo perfect te gaan voor Frenna. Aanstaande zaterdag, wanneer 7Fest plaatsvindt, wordt het een van de warmste dagen deze zomer. Voor Frenna en zijn festival is het dan ook erg jammer dat Tyla, die als absolute headliner werd aangekondigd, niet aanwezig zal zijn. Eerder had ze een deel van haar tour wegens gezondheidsredenen afgezegd. Echter, zou ze Frenna hebben beloofd wel te kunnen optreden tijdens 7Fest. Helaas was ze toch genoodzaakt om haar hele tour af te zeggen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ronnie Flex vervangt

Het is voor festivals erg moeilijk om zo last minute een waardige vervanger te vinden. De meeste internationale artiesten hebben een druk schema en de kans is dan ook erg klein dat grote artiesten zo kort dag kunnen bijspringen. Ondanks alles heeft Frenna toch een mooie vervanger weten te regelen: Ronnie Flex. Eigenlijk had Ronnie Flex aangegeven de komende tijd niet te willen optreden en zich vooral te focussen op het maken en uitbrengen van muziek. Toch maakte hij ditmaal een uitzondering voor zijn goede vriend Frenna.

Andere compensaties

Naast het regelen van een vervanger, compenseert Frenna zijn fans op nog meer manieren. Zo zijn de shuttlebussen gratis voor alle 7Fest-bezoekers. Iedereen die betaald heeft voor een shuttlebusticket krijgt zijn of haar geld terug. Daarnaast krijgen alle bezoekers die voor 15:30 binnen zijn een gratis drankje naar keuze.

Ster advertentie
Ster advertentie