Entertainment

Zendaya weet niet hoe ze moet omgaan met bekendheid: "Ben doodsbang"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Zendaya weet niet hoe ze moet omgaan met bekendheid: "Ben doodsbang"

Zendaya sprak onlangs openhartig over haar ervaringen met bekendheid tijdens een screening van Dune: Part Two. Toen iemand in het publiek vroeg naar de faam die komt kijken bij het zijn van een actrice, deelde ze haar gevoelens.

Zendaya over bekendheid

Zendaya vertelde dat ze vaak het gevoel heeft dat ze niet geschikt is voor de bekendheid die ze heeft gekregen. "Ik hou van mijn werk en ben daar zo dankbaar voor. Ik geniet van het acteren, van het zijn op de set, en van momenten zoals deze, dat moet je niet verkeerd begrijpen, maar ik ben vaak doodsbang voor de bekendheid."

Zendaya onthulde dan ook dat ze als kind een introvert was. “Ik was een verlegen kind, dat ben ik altijd geweest, en dit deel voelt niet natuurlijk aan dat is een grote reden waarom mode belangrijk voor me werd, omdat het soort bescherming werd om te kunnen doen wat van me verwacht werd", legde de actrice uit. Zendaya deelde dat ze zou willen dat mensen haar zien voor wie ze is als persoon. "Ik weet niet zeker of ik al die aandacht wil of kan dragen, voor sommige mensen hoort dat erbij en genieten ze van de macht die het met zich meebrengt, maar ik weet niet of dat voor mij is."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zendaya over zoenscènes

Zendaya heeft door de jaren heen al veel aandacht ontvangen, maar nu lijkt deze fascinatie van fans vooral voort te komen uit haar zoenscènes. Tijdens een persronde voor Challengers besprak ze met een interviewer waarom haar zoenscènes vaak zo overdreven worden belicht. "Ik weet niet of het komt omdat ze het viral willen laten gaan ik weet het niet", zei Zendaya, die de obsessie van mensen met haar zoenscènes vreemd noemde. "Ik heb gemerkt dat, specifiek bij mij, andere acteurs hier niet mee te maken hebben. Als je hier met iemand anders was, zou je die vraag waarschijnlijk niet gesteld krijgen. Maar ja, het is een onderdeel van mijn werk, en ik denk dat het een volkomen normaal aspect van het vak is, ondanks de percepties van anderen over ons beroep."

Ster advertentie
Ster advertentie