Entertainment

Bizar: dit is hoeveel Messi's kapper verdient

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Bizar: dit is hoeveel Messi's kapper verdient

"Nooit vreemdgaan op je kapper" is een bekende uitspraak waar veel mensen bij zweren. Zo ook Lionel Messi, die waardering voor zijn kapper heel serieus neemt.

INFLATIE?

De tijden van een opscheer voor een tientje zijn al wat langer voorbij. Alles wordt duurder dankzij inflatie, maar Lionel Messi trekt zich er niks van aan: hij doet er zelfs een schepje bovenop. Zijn kapper verdient namelijk meer dan de meeste dokters doen.

FLINKE FOOI

Volgens de Forbes-lijst van 2023 met de best betaalde sporters ter wereld heeft Messi een indrukwekkend bedrag van $130 miljoen (omgerekend 121 miljoen in euro's) binnengehaald. Hiermee staat hij net achter Cristiano Ronaldo. Een van zijn opvallende uitgaven is zijn persoonlijke kapper en stylist, genaamd Dani. Deze vakman verdient namelijk een indrukwekkend jaarlijks salaris van $192.000, wat neerkomt op $16.000 (meer dan 14.000 euro) per maand. Flinke fooi dus.

CONSTANT AANWEZIG

Uit informatie van SportsManor blijkt dat Messi dit bizarre bedrag besteedt aan zijn kapper vanwege Dani's constante aanwezigheid. Waar Messi ook gaat, Dani moet ervoor zorgen dat hij er altijd fris uitziet voor wedstrijden en persconferenties. Het vraagt dus veel van zijn tijd, gezien Messi's aanwezigheid in de media.

Lionel Messi en zijn kapper

foto: Instagram

Lionel Messi & Dani

Ster advertentie
Ster advertentie