Entertainment

Hef over diss Ronnie Flex: "Had ik niet moeten doen"

foto: Rookworst de Podcast
  1. Newschevron right
  2. Hef over diss Ronnie Flex: "Had ik niet moeten doen"

Hef heeft spijt van zijn betrokkenheid aan de beef tussen Top Notch en Ronnie Flex. De rapper uit Hoogvliet was met een voice memo te horen op de track Pincodes, waarop Jiggy Djé en Sticks uithalen naar Ronnie Flex. In de nieuwste aflevering van Rookworst de Podcast legt Hef uit dat hij de situatie verkeerd heeft ingeschat. "Ik moet man genoeg zijn om toe te geven dat ik dit niet had moeten doen."

Hef heeft spijt

Ronnie Flex haalde hard uit naar Hef op de track Pincodes Gekraakt, kort nadat Top Notch Pincodes dropte. De gasten aan de Rookworst-tafel zijn net als de rest van Nederland benieuwd wat Hef van de diss van Ronnie Flex vindt. "Als liefhebber van de sport vind ik het zeker een goede disstrack. Maar er komt sowieso geen reactie terug", maakt de rapper duidelijk. "Het is gewoon niet mijn ruzie."

Hef legt uit dat hij eigenlijk helemaal niet betrokken wilde zijn bij de commotie rondom Top Notch en Ronnie Flex. "Het is gewoon heel raar gelopen. Ze vroegen me om een memo te sturen en die heb ik gestuurd. Ik heb er niet bij nagedacht." Volgens Hef was het niet zijn intentie om met zijn voicebericht, waarin hij dingen zegt als "ken je f*cking plaats" en "niemand is groter dan het team", op de track te springen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Ik had het niet moeten doen'

Hoewel Hef niet de intentie had om zich te mengen in de beef, kijkt hij wel kritisch naar zijn eigen gedrag. "De conclusie is dat het heel ongelukkig is gelopen, maar het is wel gewoon iets wat ik niet had moeten doen. Dan moet ik ook gewoon man genoeg zijn en zeggen dat dit niet mijn fitti is." Veel fans hopen tot op de dag van vandaag dat Hef nog gaat reageren met een disstrack richting Ronnie. "Het beste wat ik voor de sport kon doen, is wat ik nu heb gedaan. Ik heb die man gewoon gebeld en gezegd hoe het zit. Van mij ga je niks meer horen, ik had het niet moeten doen."

Ronnie Flex diss

Voor als je vergeten bent hoe het nou precies zat: Hef mengde zich in de strijd tussen Ronnie Flex en Top Notch door zijn bijdrage aan de track Pincodes van Jiggy Djé en Sticks. Op de track haalden de mannen uit naar Ronnie en liet Hef van zich horen door dingen te zeggen als "niemand is groter dan het team" en "ken je f*cking plaats".

Ronnie Flex kwam binnen 24 uur met een reactie en dropte Pincode Gekraakt, waarop hij onder meer uithaalde naar Hef. "Bundes, ik wilde je echt eruit laten. Zwoegen voor je baas gaf een n**** grijze haren." De 32-jarige rapper nam geen blad voor zijn mond en vertelde Hef hoe de scene volgens hem naar zijn ontwikkeling kijkt. "God heeft je gestraft met wat je ware kleuren waren. Sinds je werkt voor ze kijkt de hele game iets anders naar je. Maar ze gaan je niks zeggen, ik kan ze ook niet blamen. Je ging van m’n favoriete rapper naar een werknemer."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie