Entertainment

Presentator gaat live op Instagram terwijl hij seks heeft: “Ik wil mijn excuses aanbieden”

foto: YouTube: Nightcapfoto: YouTube: Nightcap
  1. Newschevron right
  2. Presentator gaat live op Instagram terwijl hij seks heeft: “Ik wil mijn excuses aanbieden”

Ex-American Footballspeler en presentator Shannon Sharpe heeft het internet gebroken op een wel hele aparte manier. Hij was namelijk live op Instagram terwijl seks had. Eerder stelde hij dat hij gehackt was, maar daar kwam hij later op terug: “Ik wil mijn excuses aanbieden.”

Presentator Shannon Sharpe geeft toe dat hij seks had op Instagram Live

In de livestream was te zien dat de camera naar de grond was gericht. Door de kreunende geluiden kon iedereen horen dat het ging om Shannon Sharpe die op dat moment seks had met een vrouw. Dit terwijl duizenden mensen live meekeken en luisterden. Kort daarna gaf de presentator een statement waarin hij zei dat hij gehackt was. In zijn eigen podcast genaamd Night Cap gaf Sharpe toe dat het zijn eigen livestream was.

Presentator biedt excuses aan voor seks op Instagram Live

Shannon Sharpe bood zijn excuses aan voor zijn fout en zei daarbij: “Ik ben heel erg teleurgesteld in mezelf en ik heb veel mensen laten vallen met deze actie.” Ook zei de presentator dat hij zich heel erg schaamde op het moment dat hij erachter kwam dat de mensen hebben mee kunnen luisteren op het moment dat hij seks had. Hij had ook veel uit te leggen aan zijn naasten. “Ik heb mijn kinderen en zus gebeld daarna. Ook werd ik door mijn vrienden gebeld nadat het gebeurde.”

Shannon Sharpe legt uit hoe seks op livestream gebeurde

De presentator legde in zijn podcast uit dat zijn livestream berustte op pech en maakte dan ook duidelijk dat het absoluut niet expres was gedaan. Zo zei Shannon Sharpe: “Ik kwam de kamer in, gooide mijn telefoon op bed en kwam terecht in deze activiteit. Ik heb nog nooit gebruik gemaakt van Instagram Live. Dat ging echt per ongeluk.” Uiteindelijk wist zijn team de livestream te stoppen terwijl er vele mensen keken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie