Entertainment

Quentin Steenwinkel over band Nordin met zijn kinderen: "In het begin vond ik het wel lastig"

foto: Instagram: @Qimsbb
  1. Newschevron right
  2. Quentin Steenwinkel over band Nordin met zijn kinderen: "In het begin vond ik het wel lastig"

Quentin Steenwinkel was samen met zijn nieuwe liefde Naomi aanwezig bij Realitea. Hij had het daar niet alleen over hoe verliefd hij nu is, maar blikte ook terug op de relatie met zijn ex Channah Koerten en hoe zijn band is met haar nieuwe partner Nordin.

Quentin co-ouderschap met Channah

Het contact tussen Quentin en Channah is nog steeds heel goed, zo vertelt de realityster in Realitea. De exen, die samen co-ouderschap delen over zoon Tiger en dochter Rumi, gingen twee maanden geleden nog samen op familie-uitje. Ook Channahs nieuwe vriend, FunX-dj Nordin, mocht daar gezellig bij aansluiten. Quentin vindt het namelijk belangrijk om een goede band te onderhouden met Channah en Nordin, die onlangs naar Curaçao verhuisden en vorige week de trotse ouders werden van dochter Yume. "Nordin is ook gewoon met mijn kinderen", legt Quentin uit. "Los van dat hij bij mijn kinderen is, is het een lieve jongen. Waarom zou ik ze tegenwerken? Het is beter om iedereen erbij te betrekken en af en toe iets leuks met elkaar te doen, zodat we een goede vibe hebben."

Hoewel Quentin Nordin dus graag mag, vindt hij het soms ook moeilijk om te zien hoe leuk zijn kinderen hem vinden."In het begin vond ik dat wel lastig en soms nog steeds, hoor. Als ik dan bel, is Tiger leuk met Nordin aan het spelen en dan denk ik: shit, my boy." Ondanks deze gevoelens, is Quentin vooral heel blij dat zijn kinderen zo goed met Nordin kunnen opschieten.

Relatie als bedrijf

Zelf heeft Quentin inmiddels ook een nieuwe relatie. Hij is namelijk smoorverliefd op Naomi, die hij ontmoette via Love Island. Zulke verliefdheid als hij nu ervaart, heeft hij met Channah nooit ervaren. "Nu denk ik gewoon: het was een bedrijf. Alles was ook met samenwerkingen en alles draaide altijd om series maken. Ik kijk er niet op terug als een mooie, liefdevolle relatie", vertelt Quentin over zijn relatie met zijn . Toch is hij blij dat Channah in zijn leven is gekomen. Zo heeft ze hem naar eigen zeggen "volwassen" gemaakt. "Ik houd wel nog steeds zielsveel van Channah en ze heeft me veel geleerd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie