Entertainment

Yung Felix en influencer Widya Soraya zetten punt achter jarenlange relatie

foto: Instagram: Widyasorayafoto: Instagram: Widyasoraya
  1. Newschevron right
  2. Yung Felix en influencer Widya Soraya zetten punt achter jarenlange relatie

Yung Felix en Widya Soraya hebben na vele jaren een punt achter hun relatie gezet. Dit maakte Widya Soraya bekend op Instagram. Samen hebben de producer, die onder andere bekend is van zijn hits Loco en Baby Momma, en de influencer een dochter van twee jaar oud.

Relatie op een gezonde manier beëindigd

Op Instagram schreef Widya Soraya dat haar relatie met Yung Felix al zes maanden uit is. Uit het bericht van de influencer kunnen we opmaken dat de twee op goede voet uit elkaar zijn gegaan. Zo schreef ze: "Bijna zes maanden geleden veranderden Felix en ik onze dynamiek van partners naar de beste ouders die we konden zijn voor Mia als beste vrienden.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dankbaar voor de relatie

De twee zullen er alles aan doen om er samen te zijn voor hun dochter Mia. Ook kijkt Widya Soraya met fijne herinneringen terug op het verleden en daarnaast ziet ze de toekomst met haar dochter en vader Yung Felix erg rooskleurig. Hierover schrijft ze: “Ik ben zo dankbaar voor onze reis samen en het mooiste is: het is nog niet afgelopen en dat zal ook nooit gebeuren. Dankzij onze grootste zegen Mia, zullen we voor altijd in elkaars leven zijn!"

Ster advertentie
Ster advertentie