Entertainment

Oplichtster Anna Delvey doet met enkelband mee aan 'Dancing with the Stars'

foto: YouTube: Entertainment Tonight
  1. Newschevron right
  2. Oplichtster Anna Delvey doet met enkelband mee aan 'Dancing with the Stars'

Anna Delvey, bekend van de Netflixserie Inventing Anna, gaat binnenkort dansen op het grote podium van Dancing with the Stars. Ondanks dat Anna Delvey nog onder elektronisch huisarrest staat en een enkelband draagt, hebben Amerikaanse autoriteiten haar toestemming gegeven om mee te doen aan de populaire Amerikaanse dansshow.

Anna Delvey met enkelband

Anna Delvey, wiens echte naam Anna Sorokin is, werd berucht door zich van 2013 tot 2017 voor te doen als een rijke Duitse erfgename. Zonder daadwerkelijk over een fortuin te beschikken, wist ze toegang te krijgen tot exclusieve restaurants, luxe hotels en zelfs privévliegtuigen. Haar opmerkelijke levensverhaal trok wereldwijde aandacht toen ze in 2018 de rechten verkocht aan Netflix. Deze streaminggigant creëerde de hitserie Inventing Anna, met Julia Garner in de hoofdrol, gebaseerd op Anna Sorokin opzienbarende oplichtersstreken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Anna Delvey in 'Dancing with the Stars'

Na haar vrijlating in 2022, na een gevangenisstraf van twee jaar, staat Anna Sorokin nog steeds onder elektronisch toezicht. Maar aan haar deelname voor Dancing with the Stars te zien, lijkt het erop dat ze een nieuwe passie heeft gevonden. Anna's enkelband weerhoudt haar er niet van om te schitteren. Op de promofoto van het programma is ze te zien in een sprankelende glitterjurk, vastberaden om de dansvloer te veroveren en de sterren van de hemel te dansen.

Ster advertentie
Ster advertentie