Entertainment

Boef schiet alleenstaande moeder te hulp: "Stuur je naar je droombestemming"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Boef schiet alleenstaande moeder te hulp: "Stuur je naar je droombestemming"

Boef wil een alleenstaande moeder met haar twee kinderen op vakantie sturen. Dat blijkt uit een Instagram Story die de rapper deelt. Na een opmerkelijke dm besluit Boef om de alleenstaande vrouw te hulp te schieten. "Je ex man is geen G."

Boef geeft vakantie weg

Boef is momenteel op zomertour in Europa en staat dagelijks in uitverkochte zalen. Het harde werken betaalt zich goed uit, blijkt uit een foto die hij vannacht in zijn Instagram Story plaatste. Zo poseerde de rapper met een stapel geld, nadat hij eerder bij een video schreef: "Nieuwe dag, nieuwe show. Doe jij de som?"

foto: Instagram: @boef

'Je ex man is geen G'

Als reactie op de foto waarop Boef met geld wappert, wordt hij benaderd door een vrouw die naar eigen door haar ex in de schulden is beland. "Ik zou een moord doen om met mijn kinderen op vakantie te kunnen gaan. Helaas zit ik in de bewindvoerder door mijn ex en is dat nu niet mogelijk", schrijft ze naar de rapper. "Je ex man is geen G!", reageert Boef op haar bericht. "Waar wil je naartoe op vakantie? Ik stuur jou en je twee kindjes deze zomer nog naar je droombestemming."

Het is niet de eerste keer dat Boef een cadeau weggeeft aan een fan. Zo hield hij afgelopen jaar nog zijn woord door een studio te kopen voor de destijds 11-jarige Eliahna Foulouh.

foto: Instagram: @boef

Ster advertentie
Ster advertentie