Entertainment

Monica Geuze heeft vrede met ouder worden: "Had hier altijd aversie tegen"

foto: Monica Geuze via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze heeft vrede met ouder worden: "Had hier altijd aversie tegen"

Monica Geuze had het er vroeger maar moeilijk mee, maar lijk er nu steeds meer vrede mee te hebben dat ze ouder wordt. Dit nieuws deelde de 29-jarige influencer en zakenvrouw in de nieuwste aflevering van de podcast Geuze & Gorgels.

Monica Geuze over ouder worden

Monica Geuze deelt openhartig dat haar kijk op ouder worden aan het veranderen is. Volgend jaar wordt de influencer dertig jaar, maar daar kijkt ze nu best met een positieve blik naartoe. Iets wat vroeger niet zo was. "Ik word bijna emotioneel als ik het zeg, maar ik heb er vrede mee. Ouder worden is iets waar ik altijd een aversie tegen had, maar nu denk ik: kom maar op." Monica's nieuwe perspectief komt voort uit haar tevredenheid met haar leven. "Ik heb een fijn leven, een prachtig kind en ik ben blij dat ik haar mag zien opgroeien. Dat betekent ook dat ik ouder word en dat accepteer ik nu volledig", vertelt ze.

Monica's gedachten over ouder worden lijken zelfs terug te komen in haar dromen. Onlangs droomde de Sophia Mae-eigenaresse namelijk dat ze veel ouder was en het volgende tegen haar jongere zelf zei: "Als ik had geweten dat ouder worden zo fijn zou zijn, zou ik me toen minder druk hebben gemaakt over het ouder worden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Monica Geuze heeft spijt van borstoperaties

Eerder deelde Monica Geuze ook al openhartig over de spijt die ze had van haar borstoperaties. Monica Geuze vertelde in haar podcast Geuze & Gorgels dat ze haar borsten nooit had moeten vergroten. In het verleden heeft ze deze ingreep laten uitvoeren, maar na haar zwangerschap heeft Monica haar borsten opnieuw laten doen op advies van een cosmetisch arts. Helaas leidde dit tot verdere problemen en spijt, wat haar ertoe bracht om de implantaten te laten verwijderen en opnieuw onder het mes te gaan.

In Geuze & Gorgels deelde Monica haar ervaringen en gevoelens over deze ingrepen. "Ik heb echt spijt van de borstvergroting. Het was een beslissing die ik nooit had moeten nemen. Achteraf gezien had ik gewoon blij moeten zijn met hoe ik eruit zag." Monica Geuze legde uit dat ze drie keer is geopereerd en zelfs vier keer aan één van haar borsten is behandeld. "Het is een opeenstapeling van problemen en ellende. Het was gewoon een verkeerde keuze", deelde ze.

Ster advertentie
Ster advertentie