Entertainment

Schokkende details naar buiten gebracht over dood Matthew Perry: “Spuit er maar in”

foto: Shutterstockfoto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Schokkende details naar buiten gebracht over dood Matthew Perry: “Spuit er maar in”

De plotselinge dood van Matthew Perry heeft het entertainmentlandschap flink beziggehouden de afgelopen maanden. Eerder was al bekend dat de drug ketamine de doodsoorzaak was. Onlangs zijn er echter schokkende details naar boven gekomen waaruit blijkt dat assistent Kenneth Iwamasa de dodelijke dosissen ketamine aan de Friends-acteur zou hebben toegediend.

Details over dood Matthew Perry

Kenneth Iwamasa zou op verzoek van Matthew Perry drie dosissen ketamine hebben ingespoten bij de acteur. Dat blijkt uit documenten die door Page Six zijn gepubliceerd. Iwamasa diende de eerste dosis al in de ochtend toe aan de 54-jarige acteur. Volgens de documenten wilde Perry zo high mogelijk worden. Zo zou hij tegen zijn assistent Kenneth Iwamasa hebben gezegd: “Spuit er maar flink wat in.” Na de derde dosis ging Iwamasa boodschappen doen. Eenmaal terug, trof de assistent de acteur dood aan in zijn jacuzzi.

Onderzoek naar dood Matthew Perry

Matthew Perry liet zijn drugs de maand voor zijn dood vaker toedienen door Kenneth Iwamasa. Nu wordt hij ervan verdacht de dodelijke injectie te hebben toegediend. Als Iwamasa schuldig wordt bevonden door de rechter kan hij een celstraf van vijftien jaar krijgen. De voormalig assistent van de overleden acteur is niet de enige verdachte in het onderzoek. Ook een arts en vier dealers worden door de aanklagers als verdachten aangemerkt in de zaak van de overleden acteur.

Ster advertentie
Ster advertentie