Entertainment

Kanye West en Bianca Censori gaan na bijna twee jaar huwelijk "scheiden"

foto: YouTube: Page Six
  1. Newschevron right
  2. Kanye West en Bianca Censori gaan na bijna twee jaar huwelijk "scheiden"

Kanye West en Bianca Censori staan mogelijk op het punt om hun bijna twee jaar durende huwelijk te beëindigen, zo melden recente berichten van TMZ. Het lijkt erop dat ze door een lastige periode gaan. Volgens insiders die dicht bij het stel staan, zijn Kanye en Bianca al een paar weken geleden uit elkaar gegaan. Bianca is momenteel in Australië om tijd door te brengen met haar familie.

De reden van de breuk

Hoewel het niet duidelijk is wat de exacte reden is voor de mogelijke scheiding of wie de beslissing heeft genomen, zou Kanye West aan zijn naasten hebben verteld dat hij van plan is om naar Tokio te verhuizen en te scheiden van Bianca Censori.

Kanye West reist solo door Tokyo

Daarbij is de artiest meerdere keren solo gespot in de Japanse hoofdstad, wat vragen oproept over de huidige status van hun relatie. Eerder in september werd Kanye gezien tijdens een avondje worstelen in Tokio en ook hier was Bianca Censori niet aanwezig. Dit was opvallend, aangezien het koppel meestal onafscheidelijk leek en vaak samen dingen ondernam. Denk bijvoorbeeld aan hun boottripje in Venetië.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De relatie van Kanye West en Bianca Censori

Kanye West en Bianca Censori stapten in december 2022 in het geheim in het huwelijksbootje. Sindsdien waren ze regelmatig samen te zien, van publieke verschijningen tot intieme momenten met Kanye's kinderen. Bianca is vaak in het nieuws geweest vanwege haar gewaagde modekeuzes, iets wat de aandacht trekt bij iedere gezamenlijke verschijning.

Ster advertentie
Ster advertentie