Entertainment

Moeder Beyoncé komt nu pas achter echte betekenis van nummer 'Ego': "Oh my"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Moeder Beyoncé komt nu pas achter echte betekenis van nummer 'Ego': "Oh my"

Tina Knowles kwam er onlangs achter wat er achter het nummer Ego van haar dochter Beyoncé schuilgaat. "It’s too big, it’s too wide, it won’t fit" bleek kennelijk niet genoeg hints te bevatten, waardoor Beyoncé's moeder pas zo'n zestien jaar na de release begrijpt dat het nummer om een heel ander soort ego gaat.

Tina Knowles over 'Ego' van Beyoncé

Het lijkt erop dat Tina Knowles nooit eerder doorhad dat het nummer Ego van haar dochter Beyoncé seksuele insinuaties bevat. Ze reageerde dan ook oprecht gechoqueerd op Instagram bij het ontdekken van de verborgen betekenis achter Ego door een Can I Vibe With Y’all-podcastaflevering. "Wowwww. Ik besef mij nu pas dat ze het over een heel ander ego heeft. Ohhhhhh Myyyyyy!!!!!!! Ik ben serieus. Ik wist het nooit tot nu. Is dit echt? Misschien wel en misschien ook niet. Ik weet het niet", schreef Beyoncé's moeder op Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beyoncé was vroeger verlegen volgens Tina Knowles

Eerder dit jaar deelde Tina Knowles dat ze ontzettend trots is op de successen van Beyoncé. Zo zei de moeder van de superster dat Beyoncé grote stappen heeft gemaakt, aangezien ze als jong meisje erg verlegen was en zelfs werd gepest. Tina Knowles werd zelfs een beetje emotioneel toen ze terugkeek naar een situatie waarin Beyoncé als kind opkwam voor iemand anders."Beyoncé was heel erg verlegen en werd zelfs een beetje gepest. De dag dat ze opkwam voor iemand anders, niet voor zichzelf, daar ben ik heel erg trots op", deelde de moeder van de zangeres. In de caption schreef Tina dat elk kind speciaal is. "Ik geloof dat kinderen zijn geboren met hun karakter. Mijn drie meiden zijn allemaal anders met dingen omgegaan", waarmee ze ook verwees naar Kelly Rowland.

Ster advertentie
Ster advertentie