Entertainment

Cardi B over heftig incident: "Ik was verlamd en had bijna een miskraam"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B over heftig incident: "Ik was verlamd en had bijna een miskraam"

Cardi B heeft onlangs onthuld dat ze betrokken was bij een ernstig 'freak accident' dat haar tijdelijk verlamde en haar zwangerschap in gevaar bracht. Tijdens een gesprek met fans op X (voorheen Twitter) deelde de 31-jarige rapper de schokkende details.

'Freak Accident'

'"Ik had een 'freak accident'," vertelde Cardi B openhartig aan haar volgers. "Het gebeurt niet vaak, maar dit was zo ernstig dat ik letterlijk verlamd was." Hoewel Cardi B niet precies aangaf wat er gebeurd was, maakte ze duidelijk dat het incident bijna leidde tot een miskraam. Cardi B heeft onlangs bevestigd dat ze haar derde kindje verwacht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Morfine

Gelukkig heeft het incident niet geleid tot een miskraam, maar de gevolgen waren heftig. Na het ongeluk werd Cardi B naar huis gestuurd "zo high als een kite" omdat ze morfine had genomen om de pijn te verlichten.

"Vandaag werd ik nuchter wakker, schat. Ik ga kapot", vervolgde ze. "Als ik me over vier uur nog steeds niet goed voel, ga ik naar het ziekenhuis en dat kan me geen moer schelen. Ik ga dit zo erg overdrijven dat ze me nog meer morfine geven. Geef me die morfine! Het boeit me niets! Oh mijn God, waarschijnlijk is dit waarom mensen verslaafd raken aan drugs en zo."

Bewogen maand

Het nieuws over het ongeluk komt na een periode waarin Cardi B in de schijnwerpers stond vanwege twee andere grote gebeurtenissen. Begin deze maand kwam namelijk naar buiten dat ze een scheiding had aangevraagd van Offset en tegelijkertijd bevestigde dat ze in verwachting is van hun derde kind.

Eerder deze week uitte Cardi B haar opluchting over het feit dat ze haar zwangerschap niet langer hoefde te verbergen. "Ik ben zo blij dat jullie weten dat ik zwanger ben," zei ze tegen haar fans. "Nu kan ik stoppen met het dragen van die stomme schoolmeisjesrokjes."

Ster advertentie
Ster advertentie