Entertainment

Op déze manier ontdekte Channah Koerten dat ze zwanger is

foto: YouTube: @ChannahKoerten
  1. Newschevron right
  2. Op déze manier ontdekte Channah Koerten dat ze zwanger is

Channah Koerten en FunX' eigen Nordin Besling kondigden deze week aan dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. In de nieuwste aflevering van Realitea vertelt Channah over de bijzondere manier waarop ze achter haar zwangerschap kwam.

Zwangerschap

Channah vertelt dat ze momenteel 22 weken zwanger is en zich heel erg goed voelt. Dit was in het begin van haar zwangerschap wel anders en daarom heeft ze er ook voor gekozen om te wachten met de aankondiging hiervan. "Daarna kom je weer bij en ben ik het aan iedereen gaan vertellen."

De manier waarop ze achter haar zwangerschap kwam, is toch wel erg bijzonder. In de aflevering vertelt ze namelijk dat haar zoontje Tiger ervan overtuigd was dat zijn moeder zwanger was. "Mijn zoontje had het de hele tijd over een baby, dat vertelde 'ie ook aan zijn zus. Hij bleef het daar maar over hebben en ik zei: 'Welke baby?'. Hij zei; 'Mama, jouw baby.' Waarop ik reageerde dat ik geen baby had. 'Jawel, in jouw buik', zei hij. En toen deed hij ook echt mijn shirt omhoog." Channah besloot om naar haar zoontje te luisteren en deed een zwangerschapstest. "Hij heeft dat wel vaker gehad en ik twijfelde eigenlijk ook niet toen hij dat zei". De eerste keer keer was deze test negatief, maar een paar weken later kon ze het goede nieuws delen: ze was inderdaad zwanger.

Hoe hebben ze elkaar ontmoet?

Nordin zou erg enthousiast gereageerd hebben op het nieuws, vertelt Channah. "Nordin vond het echt heel erg leuk. Hij wilde heel graag jong vader worden, dus hij is echt helemaal in de wolken." Channah vertelt ook dat ze nog niet zo lang samen is met de FunX-dj, maar dat het stel wel al samenwoont.

In de laatste aflevering van haar eigen YouTube show Een nieuw leven met de Koertjes vertelt de reality-ster over hun ontmoeting. Ze waren beiden bij de opening van een restaurant toen hij haar versierde met een openingszin. Nordin zei namelijk dat hij van haar had genoten in de jungle, verwijzend naar haar deelname aan het programma Echte Meisjes in de Jungle. Hoewel Channah nog niet helemaal onder de indruk was van zijn versierkunsten viel ze hier later toch wel voor en begonnen de twee te daten.

Ster advertentie
Ster advertentie