Entertainment

Megan uit 'Ex on the Beach' zet na twee weken relatie al een tattoo

foto: Instagram: @megandesaever
  1. Newschevron right
  2. Megan uit 'Ex on the Beach' zet na twee weken relatie al een tattoo

Liefde komt en gaat vliegensvlug en dat weet Megan Desaever (24) als geen ander. Zo bezegelde de Ex on the Beach-kandidate haar kersverse relatie van twee weken met een tattoo. En het is niet de eerste keer dat ze dit doet.

Megan

Megan leerde haar vriend Oliver (29) kennen tijdens een vakantietripje op Ibiza. "Het is allemaal nog pril, maar ik heb écht het gevoel dat ik in een sprookje leef", vertelde ze in een interview met HLN. Ook zei ze dat ze de Engelsman op alle vlakken perfect vindt en dat ze "dit gevoel nooit eerder voor iemand anders heeft gevoeld". Zo vertelde Megan: "Alles zit gewoonweg juist en er is niets wat ik minder leuk vind."

Megan wilde het in eerste instantie rustig aan doen met Oliver, omdat ze dacht dat hij "de zoveelste playboy zou zijn". Uiteindelijk bewees de zakenman dat de realityster hem kon vertrouwen en kwamen ze er al snel achter dat ze dezelfde "mindset, toekomstvisie, hond en interesses" hebben. De liefde tussen de twee is sinds kort pas officieel geworden, maar dat weerhield de Ex on the Beach-kandidate er niet van om hun liefde alvast te vereeuwigen. Ze besloot namelijk om de datum, waarop het koppel hun liefde aan elkaar verklaarden, te laten tatoeëren op haar pols. '16 juni 2024' zal voor Megan en Oliver vanaf nu altijd een bijzondere datum blijven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet de eerste keer

Dit is overigens niet de eerste keer dat Megan de liefde voor haar nieuwe vlam laat bezegelen met een tattoo op haar lichaam. Zo liet ze eerder al een 'J' met een hartje tatoeëren op haar andere pols, die ze had gezet toen ze helemaal in de wolken was van Ex on the Beach-kandidaat Joey. Na een aantal maanden hield deze relatie geen stand. Kort daarna zou ze tot over haar oren verliefd zijn op Marc-Junior, ook een EOTB-kandidaat uit hetzelfde seizoen van Joey. Megan liet hier geen gras over groeien en besloot gelijk om haar tattoo uit te breiden naar 'Junior'. Of haar nieuwe relatie stand zal houden, zal nog moeten blijken, maar één ding is zeker: Oliver, of in ieder geval de datum van hun relatie, zal voor altijd een speciale plek hebben op Megans pols.

Ster advertentie
Ster advertentie