Entertainment

Wiz Khalifa en Aimee Aguilar onthullen naam van hun pasgeboren dochtertje

foto: Instagram @wizkhalifa
  1. Newschevron right
  2. Wiz Khalifa en Aimee Aguilar onthullen naam van hun pasgeboren dochtertje

Aimee Aguilar en Wiz Khalifa zijn de trotse ouders geworden van hun eerste kindje. Via Instagram onthult het model de naam van hun pasgeboren dochter: Kaydence. Daarnaast deelt Aimee ook een aantal details over haar bevalling. "Ik ben uitgescheurd."

Bevallen van een meisje

Aimee en Wiz hebben de geboorte van hun dochtertje niet direct gedeeld met de buitenwereld. Toch krijgen volgers precies een week na de bevalling alle details al te horen. De onderneemster heeft namelijk een TikTok-video gepost waarin ze over haar bevalling vertelt. "Tijdens de bevalling ben ik opengescheurd daar beneden en ook weer gehecht. Dus ik wacht nog even twee weken voordat ik echt weer dingen ga doen", hoor je haar zeggen. Daarnaast deelt de kersverse moeder dat ze met een speciale band om haar buik door het huis heen loopt om haar lichaamshouding te verbeteren. Zowel moeder als dochter maken het beiden goed. Aimee moet voorlopig alleen een beetje rustig aan doen, vertelt ze.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kaydence

Via haar Instagram Story doet Aimee nog een andere onthulling, namelijk de naam van hun dochtertje. Zo repostte het model een foto van een juwelier waarop een op maat gemaakte ketting te zien is met de naam 'Kaydence.' Dit is het eerste kindje dat het koppel samen heeft gekregen. Wiz Khalifa kreeg eerder in 2013 al een zoon, genaamd Sebastian Taylor Thomaz, samen met zijn ex-partner Amber Rose.

foto: Instagram @aimeeags

Ster advertentie
Ster advertentie