Entertainment

Mos Def over Drake: "Voor mij is hij pop, zijn muziek past goed bij winkelen"

foto: Instagram: @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Mos Def over Drake: "Voor mij is hij pop, zijn muziek past goed bij winkelen"

Tijdens een recente aflevering van een podcast heeft Mos Def opvallende opmerkingen gemaakt over de muziek van Drake. Hij omschreef deze als "muziek om mee te winkelen" en noemde Drake's muziek "pop".

ZOVEEL PRODUCTEN!

Mos Def, tegenwoordig bekend als Yasiin Bey, sprak over de brede aantrekkelijkheid van Drake's muziek. Hij vergeleek de muziek van Drake met winkelen bij de Target, een winkel waar je alles kan kopen, doelend op de verkoopbaarheid van Drake's muziek en merkte sarcastisch op: "Zoveel producten! Zoveel barcode's! Kijk naar al deze barcode's! Ik hou van deze winkel. Kijk naar deze plek! Ze hebben alles! Alles is hier. Oh, dit is geweldig. Dit is de nieuwe Drake, hoor je het? Het is geweldig."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DE TOEKOMST VAN DRAKE?

Verder speculeerde Mos Def over de toekomst van Drake's carrière. "Wat gebeurt er als dit instort?" vroeg hij. "Wat gebeurt er als de pilaren beginnen te wankelen? Zijn we momenteel al niet in een vroeg stadium van dat proces? Zien we de ineenstorting van zijn imperium?" Hij voegde eraan toe: "Kopen en verkopen, waar is de boodschap in zijn muziek? Wat heeft het publiek eraan, behalve zwaaien met pompons?"

GEEN REACTIE

Drake heeft nog niet gereageerd op de opmerkingen van Mos Def. Vorig jaar liet hij echter wel zijn gevoelens blijken na het uitbrengen van zijn dichtbundel, Titles Ruin Everything. Na kritische beoordelingen van gevestigde dichters, gaf Drake in een DM aan Complex aan om liever een recensie te willen van "de mooiste Instagram-meiden ter wereld over mijn poëzieboek, niet van de voorzitter van de Mos Def fanclub... Bedankt."

Ster advertentie
Ster advertentie