Entertainment

Boef kondigt eigen halal fastfoodketen aan: "Ga vijftig filialen openen"

foto: Boef via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Boef kondigt eigen halal fastfoodketen aan: "Ga vijftig filialen openen"

Boef hield zijn fans al een tijdje in spanning met een nieuw bedrijf, waarvan hij de deuren deze maand zou openen. Vandaag heeft de rapper, en dus ook zakenman, onthuld dat hij een eigen fastfoodketen is gestart, genaamd Chick&Cheez.

Boef kondigt nieuw bedrijf aan

Dit nieuws deelde Boef dan ook geheel in zijn eigen stijl. De rapper deed namelijk een winactie, waarbij zijn fans moesten raden wat voor bedrijf het zou zijn. Drie dagen lang maakten fans de kans om geld te winnen en iedere dag verhoogde Boef dit bedrag. Uiteindelijk maakten zes fans de kans om drieduizend euro te winnen.

Vandaag was het dan zo ver: de rapper deelde zijn bedrijf met de rest van de wereld. In een video, die eigenlijk gezien kan worden als korte film, onthulde Boef dat hij een fastfoodketen is gestart. Ook zal hij zo'n vijftig filialen openen. Bij de video schreef hij het volgende: "Dames en heren, het is officieel: ik start Chick&Cheez! Ik ben zwaar liefhebber van zowel kip als kaas en ik heb het gecombineerd in mijn eigen keten! Vanaf 24 oktober aanstaande donderdag gaan we live en bezorg ik door heel Nederland! De lekkerste recepten gegarandeerd. Zijn jullie klaar voor deze? Wie zie ik donderdag? En natuurlijk is het halal, duh."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie