Entertainment

Justin Kluivert en vriendin in verwachting van eerste kindje

foto: Instagram: @justinkluivert
  1. Newschevron right
  2. Justin Kluivert en vriendin in verwachting van eerste kindje

Justin Kluivert deelde gisteren ontzettend mooi nieuws met zijn volgers op Instagram. De 25-jarige profvoetballer en zijn verloofde Shanna Taihuttu zijn in verwachting van hun eerste kindje.

"We houden nu al zoveel van je"

In een Instagrampost deelt Justin Kluivert een aantal foto's waarop een hoogzwangere Shanna te zien is. Ook is de Bournemouth-speler te zien in de post met een rompertje en speentjes in zijn handen. "Onze grootste zegen. We houden nu al zoveel van je", schrijft Justin Kluivert in de caption.

Aan RTL Boulevard laat Justin Kluivert weten dat hij en Shanna in verwachting zijn van een meisje. "Dit is ultiem geluk voor mij en mijn partner ik ben zo trots op hoe zij het doet. We kunnen niet wachten op ons wonder. Onze kleine prinses."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Justin Kluivert ontvangt mooie reacties

In de comments onder de post stromen de mooie reacties binnen. Zo reageren onder anderen Patrick Kluivert, Youssef Abd-Almalik (Sevn Alias), Jiri11, Ryan Gravenberch en meer met hart-emoji's. Noa Lang schrijft in de comments: "Oompie altijd daar." Ook ontvangen Justin Kluivert en Shanna Taihuttu felicitaties van David Neres, Bart Verbruggen, Julian Araujo en meer.

Justin Kluivert vroeg Shanna afgelopen zomer ten huwelijk tijdens een vakantie op de Malediven. Het is nog onbekend wanneer de twee daadwerkelijk in het huwelijksbootje zullen stappen.

Ster advertentie
Ster advertentie