Entertainment

Jennifer Lopez zet punt achter huwelijk met Ben Affleck

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Jennifer Lopez zet punt achter huwelijk met Ben Affleck

Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben officieel besloten hun wegen te scheiden volgens een dossier van de Los Angeles Superior Court. Jennifer Lopez diende deze week een verzoek tot ontbinding van hun tweejarige huwelijk in Los Angeles in, precies op de datum van hun trouwdag in 2022.

Jennifer Lopez dient scheidingspapieren in

Het nieuws komt nadat er al een tijdje berichten naar buiten kwamen dat het stel apart van elkaar leefde. Jennifer Lopez annuleerde daarom ook haar zomertour om tijd door te brengen met haar familie. Niet lang daarna werd hun huis in Beverly Hills te koop aangeboden. Nu Jennifer Lopez scheidingspapieren heeft ingediend, is het duidelijk dat het liefdesverhaal van het koppel dan echt ten einde is gekomen.

Tijdlijn van relatie Jennifer Lopez en Ben Affleck

Jennifer Lopez en Ben Affleck vonden in 2021 de liefde weer bij elkaar, nadat het stel meer dan twintig jaar geleden voor het eerst samenkwam. Ze ontmoette elkaar op de set van de komedie Gigli waar ze criminelen speelden die samen vastzaten in een klus, wat uiteindelijk leidde tot een echte vriendschap en later een relatie. Het paar verloofde zich oorspronkelijk in november 2002 toen Affleck een op maat gemaakte roze diamanten ring aan Lopez gaf. Hun relatie werd breed uitgemeten in de media, onder andere door Affleck’s verschijning in Lopez’s iconische videoclip Jenny from the Block.

Kort voor hun geplande huwelijk in september 2003, stelde het stel hun bruiloft uit vanwege de enorme media-aandacht. Begin 2004 gingen ze officieel uit elkaar, wat het einde leek van hun sprookje. Door de jaren heen trouwden ze beiden met anderen en kregen ze gezinnen. Maar in 2021 kwam er een heropleving van 'Bennifer'.

Ster advertentie
Ster advertentie