Entertainment

Beyoncé wil dat kinderen normaal leven leiden: "Wil privacy voor mijn kinderen"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Beyoncé wil dat kinderen normaal leven leiden: "Wil privacy voor mijn kinderen"

Beyoncé geeft zelden interviews, deelt weinig op sociale media en is eens in een blauwe maan te zien op de rode loper. De zangeres houdt ervan om haar privéleven voor zichzelf te houden en trekt dit ook door in de opvoeding van haar drie kinderen.

Beyoncé over ouderschap

Hoewel Blue Ivy vorig jaar nog het podium deelde met haar moeder, bleek Beyoncé dat zelf toch liever niet te hebben. In een groot interview met GQ laat de zangeres weten dat ze wil dat haar kinderen een leven vol privacy tegemoet zullen gaan. Ze legde uit dat ze "keihard heeft gewerkt" om ervoor te zorgen dat haar "kinderen een normaal leven en privacy kunnen ervaren, zodat mijn persoonlijke leven niet in een merk verandert." Volgens de zangeres is het erg makkelijk voor bekendheden om hun leven in een soort constant optreden te veranderen. "Ik heb een extreme inspanning geleverd om trouw te blijven aan mijn grenzen en mezelf en mijn familie te beschermen. Geen enkel bedrag is mijn gemoedsrust waard."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beyoncé over Blue Ivy

Deze gedachtegang was ook een reden voor de zangeres om Blue Ivy uit de spotlights te houden. Toch wist Blue haar moeder over te halen om samen met haar op het podium te staan tijdens de Renaissance Tour. "Ze nam het serieus en ze heeft het verdiend. En het allerbelangrijkste: ze had plezier. We zagen haar elke avond voor onze ogen groeien", vertelde de zangeres. "Ze is een artiest. Ze heeft een geweldige smaak in muziek en mode. Ze is een fantastische editor, schilder en actrice. Sinds haar derde creëert ze al personages."

Ster advertentie
Ster advertentie