Entertainment

Kim Kardashian herstelt van gebroken schouder en gescheurde pees

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian herstelt van gebroken schouder en gescheurde pees

Kim Kardashian heeft haar dagelijkse workout routine even op pauze moeten zetten, omdat ze haar schouder heeft gebroken en haar pees heeft gescheurd. Ze is nu herstellende en wil zo snel mogelijk weer aan de bak.

Gebroken schouder

In de video op haar instagramstory schrijf ze: "Ik heb mijn schouder gebroken en de pees gescheurd, dus ik ben een paar weken uit de sportschool geweest, maar ik ben terug!" In de video zie je haar personal trainer Melissa Alcantara die ooit hetzelfde mee heeft gemaakt. "I got you mamacita", schrijft de bodybuildingkampioen in een repost op haar eigen account.

De twee hadden meteen een klik na hun eerste ontmoeting en werken sindsdien samen. Voedingsdeskundige Alcantara kreeg in 2017 een telefoontje van het productieteam van Keeping Up with the Kardashians. "Ze vroegen toen of ik op een maandag beschikbaar was om Kim te trainen", vertelt de fitnessgoeroe in een interview met People Magazine.

foto: Instagram Kim Kardashian

Training

Kim trainde eerder zes dagen per week en legde de focus tijdens haar sportsessies op specifieke lichaamsdelen, zoals: schouders, biceps, triceps, borst en rug. Daar kon cardio en een strak eetschema natuurlijk niet bij ontbreken. Voor deze intensieve training stond de influencer om zes uur 's ochtends op om haarzelf "voor te bereiden op de gekte van de dag." Daarbij helpt het sporten haar met de druk van het opvoeden van vier kinderen. Laatst gaf de SKIMS-eigenaresse aan dat het moederschap haar zwaar valt.

Aan haar toewijding ligt het in ieder geval niet. Alcantara gelooft daarom dat Kim in no time weer op de been is. Voor nu focust het duo zich op de voorbereidingen voor de herstelroutine en Kim is er al helemaal klaar voor. "Ik heb een koelkast vol, jongens. En ik denk dat ik dit nodig ga hebben om mijn training te beginnen," zegt Kim in haar story, terwijl je Let Me Blow Ya Mind van Eve en Gwen Stefani op de achtergrond hoort.

Ster advertentie
Ster advertentie