Entertainment

Rapper Digga D weet kogels te ontwijken en spreekt zich uit: "Waarom hoor ik Central Cee hier niet over?"

foto: Instagram Digga D
  1. Newschevron right
  2. Rapper Digga D weet kogels te ontwijken en spreekt zich uit: "Waarom hoor ik Central Cee hier niet over?"

Rapper Digga D is laatste beschoten, maar wist de kogels te ontwijken. Dit deelt de Britste artiest via een video op Instagram met de caption: "Koester God meer". Daarnaast haalde Digga D uit naar andere rappers, onder wie Central Cee en Fredo die ook eens beschoten zijn.

Digga D

Afgelopen nacht deelde Digga D een video via Instagram waarin hij beschoten werd, terwijl hij in zijn auto zat te chillen. De rapper wist de kogels te ontwijken en is verder niet gewond geraakt. Zijn auto is er daarentegen slecht aan toe. Digga D deelt namelijk ook een paar foto's waarop je ziet dat de voorruit drie kogels heeft gevangen. Daarnaast is er ook meerdere keren geschoten op de zijkant van zijn auto.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fredo en Central Cee

Digga D is niet de enige rapper die te maken heeft gehad met een schietpartij. Rappers Fredo en Central Cee hebben dit volgens hem ook meegemaakt, maar zijn "te bang om hier iets over te delen". Zo schrijft Digga D in zijn story: "Veel rappers uit Engeland hebben dit meegemaakt, maar ze laten jullie liever de mooie kant zien. Ik wil jullie de waarheid laten zien."

In zijn story haalt hij ook nog voorbeelden aan over zijn collega-rappers. "Fredo heeft dode vrienden, als gevolg van geweld en hij is zelf meerdere keren beschoten. Maar een kleine etter als hij zal hier nooit iets over zeggen. (...) Het zelfde geldt voor Central Cee. Hij werd zelf beschoten en zag hoe zijn broer werd gestoken. Dat heeft sowieso zijn hart gebroken, maar toch zegt hij er niets over", schrijft Digga D.

Hij wil zijn fans nog op het hart drukken dat de dood een plek is waar je niet van terugkomt. "Doe geen moeite om indruk te maken op mensen die je toch weer zullen vergeten. Welke religie je ook hebt, blijf bidden", deelt hij ten slotte via zijn story.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie