Events

Extra hete editie Rotterdam Unlimited

  1. Newschevron right
  2. Extra hete editie Rotterdam Unlimited
Het ging er dit weekend heet aan toe tijdens Rotterdam Unlimited! Vrijdagavond stond het centrum in vuur en vlam tijdens de Battle of Drums. Ook was er een indrukwekkend optreden van Cache Royal en kwam socaking Machel Montano langs in de FunX studio.

FOTO'S: Battle of Drums



Rhythm AllStars Brass

De brassbrands Caribbean Energy Brass, Brass Eternity Music en Rhythm Allstars Brass gingen vrijdag de strijd met elkaar aan in de Battle of Drums. Uiteindelijk applaudisseerde het publiek Rhythm Allstars Brass naar de winst van de Golden Drum.


Minuut stilte

De Battle of Drums stond niet alleen in het teken van plezier. De bezoekers stonden ook samen één minuut stil bij de slachtoffers van de vliegtuigramp in de Oekraïne.



Goed eten & drinken

Het Zomercarnaval is ieder jaar een heet feest, maar dit jaar was het tropisch heet op het festival. Iedereen werd daarom geadviseerd om veel water te drinken en ook goed te eten.


Straatparade

Het hoogtepunt van het Zomercarnaval was de kleurrijke straatparade waarin jong en oud gezellig met elkaar dansten. Als de kersverse Zomercarnaval Queen mocht Miguelina Mota plaatsnemen op de eerste truck om het publiek op te zwepen voor het muzikale geweld dat ze te wachten stond.

FOTO'S: Zomercarnaval



Machel Montano

Het Zomercarnaval werd opgewarmd door ND en Orquesta Pegasaya, maar het absolute hoogtepunt was het optreden van socakoning Machel Montano. De zanger uit Trinidad liet Rotterdam zien waarom hij de absolute carnavalkoning is, door het publiek in te springen. Eerder op de dag liep hij gewoon door de straatparade heen en sprong hij zelfs een carnavalstruck op.









Broederliefde

Ook op zondag was het een gezellig boel in Rotterdam met optredens van o.a. Broederliefde, Klangkarussell en Kool & The Gang.

Crazy Sexy Cool

Natuurlijk was er ook de eerste festivaleditie van Crazy Sexy Cool!

Ster advertentie
Ster advertentie