Events

28ste editie van Antilliaanse Feesten groot succes

  1. Newschevron right
  2. 28ste editie van Antilliaanse Feesten groot succes
De 28ste editie van de Antilliaanse Feesten in Hoogstraten was weer een groot succes! Op vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus kon je weer genieten van optredens van bekende artiesten uit het Caraïbisch gebied. Wyclef Jean, Willy Chirino, Los Ilegales en Mr. Vegas zijn een paar van de grote namen die het publiek aan het dansen kreeg.

BEKIJK DE FOTO'S HIER!





INFO
• Datum: vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus
• Live muziek vanaf 20:00 uur tot 05:00 uur
• 11 groepen per avond
• Vier podia: TMS-stage, Joker-stage, Cahier Clubtent en de Palacio de la Salsa.
antilliaansefeesten.be

LINE UP

Willy Chirino
Deze salsaveteraan uit Miami met Cubaanse roots bracht in 2009 voor het laatst een album uit. Dit is zijn 28ste album sinds zijn debuut in '74! Het is voor het eerst dat Willy in de Benelux gaat optreden.



Mr. Vegas
In 1998 scoorde dancehallster Mr.Vegas zijn eerste hit in Jamaica met "Nike Air". De meeste mensen in Europa kennen hem vooral van de hit "Heads high". Ook de tracks Hot Wuk" en "Tek Weh Yuhself" deden het goed bij de fans.



Los Ilegales
De groep is in 1995 samengesteld door Vladimir Dotel. De formatie hanteerde een gemixte stijl van Dominicaanse merengue met de heavy beats van de house. Ze scoorden gelijk een hit met hun naamloze debuut-cd. Hun meest recente cd is "Hecho en el Patio" uit 2009.


Wyclef Jean
Wyclef werd bekend met de hiphopformatie Fugees in het eind van de jaren '90. Hij verliet de band voor een solo-carrière als zanger en producer. Sindsdien werkte hij samen met een groot aantal bekende artiesten zoals Bono, Carlos Santana, Akon en Shakira.


Toby Love
Toby Love, was zanger bij Aventura, en bracht in 2006 zijn eerste solo CD uit. Zijn muziek is beïnvloed door mainstream R&B. Urbanbachata is dan ook zijn stijl. "Love is back" is zijn laatste cd uit 2008.



Jorge Celedon
Celedon is een van de grootste vallenato sterren van het laatste decennium. Hij was leadzanger bij Binomio de Oro en begon 10 jaar geleden een solo-carrière samen met accordeonist Jimmy Zambrano van Los Diablitos. Hun zevende en meest recente cd is "La Invitacion" uit 2009. De grootste hit van Jorge Celedon "Que bonita es esta vida" stamt uit 2006.


Check de hele line-up hier!

ROUTE

• Festivaldorp in de "Blauwbossen" in Hoogstraten in grote tenten en openlucht
• Vanuit België: neem uitrit nr. 2 "Hoogstraten" van de snelweg E19 Antwerpen-Breda - Zie wegenplan
• Vanuit Nederland: via uitrit nr. 1- de eerste uitrit voorbij de grens - van de snelweg E19 Breda-Antwerpen (het festivalterrein ligt slechts 15 km ten zuiden van Breda)
• Volg de bewegwijzering naar het terrein
• Pendelbus verbinding vanaf 18.30u tot einde festival tussen het Hoogstraatse stadhuis en het festivalterrein
• Openbaar vervoer vanuit Antwerpen: neem lijnbus nr 600 naar Hoogstraten van op de "Rooseveltplaats"
• Parkeren: gratis en in de onmiddellijke nabijheid van het terrein
• Toegankelijkheid voor bezoekers met een handicap

Klik op het onderstaand plaatje om de kaart te bekijken


























Ster advertentie
Ster advertentie