Events

FunX presents LatinVillage

  1. Newschevron right
  2. FunX presents LatinVillage
Je kan op zondag 10 augustus weer keihard losgaan tijdens het LatinVillage Festival. Dit mag je natuurlijk echt niet missen en FunX kan jou daarbij helpen! Deze hele week worden in verschillende shows kaarten weggeven, hou je radio dus goed in de gaten!

Je kan ook via FunX.nl in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

LatinVillage
Het is het tiende jaar dat LatinVillage wordt gehouden. Dit keer vindt het festival plaats op een nieuwe locatie die dynamischer, groener en indrukwekkender is. Op zondag 10 augustus kan je in Spaarnwoude Velsen genieten van de vetste sets van dj's als Mastiksoul, Gregor Salto, D-Rashid en Benny Rodrigues. Daarnaast zijn er ook live acts van Kraantje Pappie en Adje. Je kan de complete line-up hier bekijken.



{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/19Z_4k4pZFmhwmSgEWV6py0B2zdbb7hG1jrdRKy0izAw/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie