Events

Rowanda, de Bijlmer queen

  1. Newschevron right
  2. Rowanda, de Bijlmer queen
David, een 21 jarige Joodse jongen uit Amsterdam Oud-Zuid is op zoek. Met zijn zwarte haren zien mensen hem als Marokkaan. Hij voelt zich nergens thuis en voert geen klap uit.
Hij zoekt alleen maar spanning en liefde. Hij vindt het niet bij zijn Nederlandse vriendinnetje en hij gaat zoeken in de Bijlmer. De plek waar hij Rowanda, zijn Bijlmer queen ontmoet. Een vrouw met rondingen op de juiste plekken en dus niet zo'n graatmager typje. Of ik dit zelf verzin? Welnee, dit verhaal is afkomstig van schrijver Robert Vuijsje. Het verhaal kun je nu zelf lezen in het boek 'Alleen maar nette mensen'.
Robert vond het tijd worden voor een roman waar het leven van een jongere in de grote stad wordt beschreven. Je leest hoe jongens simpelweg een chick scoren in de Amsterdamse Poort.
En net als elke gezonde jongen, denkt deze David continu aan sex. David denkt nogal zwart wit, want hij wil alleen die ene spannende, slimme en lekkere donkere volle dame en een blonde meid vindt hij maar niks. Dit is het leven van een 21 jarige volgens de schrijver en dus dat!

Dit jaar vindt vanaf 12 maart de boekenweek plaats. Ik heb hier een exemplaar van 'Alleen maar nette mensen', de eerste die mailt naar studio@funx.nl ontvangt dit boek. Dit boek zou je kunnen lezen voor je boekenlijst trouwens!

{youtube}ySCVGIBGOSE{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie