Events

UPDATE: Nieuwe video's van Two 7's Splash!

  1. Newschevron right
  2. UPDATE: Nieuwe video's van Two 7's Splash!
Zondag 6 juli was het weer tijd voor Two 7's Splash! Met dit jaar optredens van Shaggy, Pressure, Busy Signal, Lady Saw en Marcia Griffith werd het weer een reggae minded feest om van te genieten!

UPDATE! Check nu de interviews met Shaggy, Alborosie en Busy Signal! Natuurlijk was Yahia er ook weer bij op Two Sevens Splash en leerde Brahim Fouradi die dag pannekoeken bakken!




Interviews met Shaggy, Alborosie, Busy Signal, Pressure, Marcia Griffiths, CeCile, Alaine en Malijah!



Yahia @ Two Sevens Splash
{youtube}LuGZMo6p1e4{/youtube}
Brahim Fouradi leert pannekoeken bakken!
{youtube}D_QCQiVKszs{/youtube}




Pressure Lady Saw and The Scrucialists Marcia Griffith & Ras Shiloh
In Jamaica krijgen Virgin Island artiesten bijna geen voet aan de grond, op één uitzondering na: Pressure Buss Pipe. Sinds zijn enorme hit 'Love And Affection' is Pressure een belangrijke naam geworden in de reggae scene! Lady Saw is één van de weinige vrouwen die zich staande weet te houden tussen de mannen. Ze is de belangrijkste vrouw in de dancehall en een groot voorbeeld voor de vele vrouwelijke artiesten die in haar voetsporen zijn getreden. Zoals Lady Saw The Queen of Dancehall is, is Marcia Griffith de onbetwiste Queen of Reggae. Ze heeft in de 44 jaar dat ze optreedt al met iedereen on stage gestaan. Tijdens Two 7's Splash trad ze met de rootszanger Ras Shiloh op!
Busy Signal Ce'Cile Shaggy
Sinds hij in 2005 doorbrak met ‘Step Up’ werd hij gezien als een grote belofte. Even leek het niks meer te worden met zijn carriere, maar vanaf vorig jaar schoot zijn ster omhoog. Hij scoorde enorme hits met zowel dancehall lyrics, als zware gangster en reality songs! Style, intelligentie, creativiteit en controverse. Vier termen waardoor je diva-materiaal wordt. Doe er een sexy lichaam bij, een prachtige glimlach en een grote dosis talent en je hebt Ce'Cile! Ze was vorig jaar nog in de HMH voor FunX Five, en is nu weer helemaal terug! Vreemd eigenlijk, dit is alweer de 13e editie van het festival, maar pas de eerste keer dat Shaggy op heeft getreden. Shaggy is een echte wereldster die de dancehall cultuur letterlijk over de gehele wereld heeft verspreid, dus werd het tijd dat hij op Two 7's Splash verscheen!

Bovenstaande artiesten waren natuurlijk niet de enige artiesten in de HMH.. Dit jaar stonden ook Patrice, Alaine, Alborosie & Shang Yeng Clan, Reinforcement en Voicemail op Two 7's Splash! Was jij erbij?
Ster advertentie
Ster advertentie