Films, Series & TV

Prison Break krijgt officieel een reboot

foto: FOX
  1. Newschevron right
  2. Prison Break krijgt officieel een reboot

Prison Break-fans opgelet! Volgens Entertainment Weekly is productiebedrijf Hulu officieel bezig met een reboot van de serie. Dat betekent dat we na het vijfde en laatste seizoen in 2017 weer nieuwe verhalen uit de Fox River State Penitentiary mogen verwachten.

Prison Break

Prison Break kende een ongelooflijke hype toen het tussen 2005 en 2009 op tv werd uitgezonden. Na negentig enerverende afleveringen besloten de makers om er in 2017 een punt achter te zetten.

In de serie pleegde Michael Scofield (Wentworth Miller) bewust een gewapende overval, zodat hij de cel in moest in de befaamde gevangenis de Fox River State Penitentiary. Daar wilde hij zijn broer, Lincoln Burrows (Dominic Purcell), die ten onrechte was veroordeeld voor een misdaad die hij niet had begaan, helpen ontsnappen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat is een reboot?

Kijkers hoeven echter niet te verwachten dat ze Michael Scofield en Lincoln Burrows weer terug zullen zien. Een reboot betekent namelijk dat er delen van het verhaal overeenkomen, maar de serie vooral gebaseerd wordt op nieuwe ideeën en verhaallijnen. Creators Mayans M.C. en Elgin James, die het project leiden, laten dan ook weten dat de reboot "niet de personages van de originele seriereeks zullen volgen, maar dat het verhaal zich wel in dezelfde wereld zal afspelen".

Wanneer Prison Break-fans daadwerkelijk mogen uitkijken naar de serie in dezelfde setting met compleet nieuwe mensen is nog niet bekend. De makers hebben namelijk nog geen duidelijkheid gegeven over wanneer de serie te zien zal zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie