Films, Series & TV

Vanaf deze datum kun je de reality-show 'Squid Game: The Challenge' zien

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Vanaf deze datum kun je de reality-show 'Squid Game: The Challenge' zien

Nog even geduld en dan kun je de langverwachte reality-serie Squid Game: The Challenge bekijken op Netflix. De streamingsdienst laat de eerste beelden van de serie zien en komt met een releasedatum.

'Squid Game: The Challenge'

In Squid Game: The Challenge gaan 456 kandidaten van over de hele wereld de strijd met elkaar aan om de grootste geldprijs in de geschiedenis van reality-tv ooit. Het gaat om een bedrag van maar liefst 4,56 miljoen dollar en mensen zijn bereid om ver te gaan voor zo'n grote som geld. In de reality-serie spelen deelnemers dezelfde levensbedreigende games als in de gelijknamige serie Squid Game, alleen staan het leven van de kandidaten niet echt op het spel.

Spellen

Alle spellen en iconische scènes uit de originele Zuid-Koreaanse serie zijn volledig nagebootst. Denk aan de roze pakken en zwarte maskers van de crew en de groene trainingspakken van de deelnemers. Daarnaast zien we de grote pop uit het spel red light, green light terug en zien we de glazen tegels waar de deelnemers op moeten springen om aan de overkant te komen. Ten slotte staat er ook een volledig gedekte tafel vol met eten voor de grand finale.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Squid Game

In de originele serie Squid Game volgen we een groep mensen van alle leeftijden en achtergronden die worden uitgenodigd om deel te nemen aan een mysterieus overlevingsspel waarbij ze een enorme geldprijs kunnen winnen. Na het spelen van de eerste game komen de deelnemers er al snel achter dat verliezers het met hun leven moeten bekopen. Dit zet veel spelers aan het denken, want hoe ver zou je gaan voor geld en hoe ver zou je gaan om te overleven?

Ster advertentie
Ster advertentie