Films, Series & TV

Virale TikTok-serie 'Who TF Did I Marry?' krijgt eigen een tv-show: "Ex-man is een pathologische leugenaar"

foto: YouTube: Good Morning America
  1. Newschevron right
  2. Virale TikTok-serie 'Who TF Did I Marry?' krijgt eigen een tv-show: "Ex-man is een pathologische leugenaar"

De virale TikTok-serie Who TF Did I Marry? van Tareasa 'Reesa Teesa' Johnson krijgt nu een eigen tv-show. Dit betekent dat het grotere publiek binnenkort ook bekend zal worden met het bijzondere verhaal van Tareasa en haar ex-man. In het verhaal van de 39-jarige vrouw komt naar voren dat haar relatie en huwelijk met Jerome McCoy bestond uit leugens. Zo beschrijft ze hem als een pathologische leugenaar die, zonder dat ze het wist, de meeste details over zijn leven vervalste. De TikTok-serie ging snel viraal en kreeg veel lof van zowel gebruikers als critici voor de vertelkunsten van Tereasa Johnson.

Virale TikTok-serie van Tereasa Johnson trekt miljoenen kijkers

De originele TikTok-serie bestaat uit precies vijftig video's die samen meer dan acht uur aan content bevatten. Dankzij het spannende en dramatische verhaal verzamelde de serie ruim 450 miljoen views en kreeg Tereasa Johnson in slechts twee weken tijd meer dan drie miljoen volgers erbij.

Schokkende onthullingen over haar ex-man in 'Who TF Did I Marry?'

In de video's doet de vrouw verschillende schokkende onthullingen over haar ex-man. Zo loog Jerome McCoy over zijn verleden, beweerde dat hij voetbal speelde aan San Diego State University, vroeg om geld voor een fictieve begrafenis en gebruikte een vals burgerservicenummer. Ook onthult Tereasa Johnson dat haar ex-man haar bedroog. Hoewel ze hem in haar video's "Legion" noemde, om zijn privacy te beschermen, ontdekten nieuwsgierige fans toch zijn echte naam. Jerome McCoy heeft inmiddels gereageerd op het verhaal van Tereasa Johnson en ontkent alle beschuldigingen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Who TF Did I Marry' tv-show

Actrice Natasha Rothwell neemt de regie van de Who TF Did I Marry? tv-show op zich. En dat niet alleen. De veelzijdige actrice zal daarnaast ook de hoofdrol spelen in de serie. De actrice is zeker geen onbekende. Zo kun je haar kennen van haar rol in de film Wonka en speelt ze in de succesvolle Netflix-serie White Lotus die binnenkort een derde seizoen krijgt. Verder is Natasha Rothwell binnenkort ook nog op het witte doek te zien als Rachel in de film Sonic the Hedgehog 3.

Fans van de TikTok-serie zullen het nog even moeten doen met de vijftig losse video's van Tereasa Johnson, want de productie is pas net begonnen. Hoewel er nog geen officiƫle releasedatum bekend is, is de verwachting dat de Who TF Did I Marry tv-show eind 2024 of begin 2025 op de buis zal verschijnen.

Ster advertentie
Ster advertentie