Films, Series & TV

Stemactrice Rachael Lillis van Misty en Jessie uit Pokémon-serie overleden

foto: YouTube: US Tonight
  1. Newschevron right
  2. Stemactrice Rachael Lillis van Misty en Jessie uit Pokémon-serie overleden

Stemactrice Rachael Lillis is op 46-jarige leeftijd overleden aan borstkanker. De actrice stond vooral bekend om haar rollen als Misty, Jessie en Jigglypuff in de Pokémon-animatieserie.

Herinneringen en eerbetoon van collega’s

Veronica Taylor, die in het verleden de stem van Ash Ketchum insprak, bracht het nieuws via X. Ze deelde een hartverwarmende post over haar collega. "We kennen Rachael Lillis allemaal van de vele geweldige rollen die ze speelde. Ze vulde onze zaterdagochtenden en voor- en naschoolse uren met haar prachtige stem, haar geweldige komische timing en haar opmerkelijke acteervaardigheden", schrijft ze bij haar post. "Ze zal voor altijd herinnerd worden voor de vele geanimeerde rollen die ze speelde, waarvan haar iconische optredens als Pokémons Misty en Jessie de meest geliefde waren", aldus Taylor.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Financiële steun voor Rachael Lillis

Eerder dit jaar is er al een GoFundMe-campagne opgezet om geld in te zamelen voor de zorg voor Lillis. Er werd toen bijna honderdduizend dollar opgehaald. Op de GoFundMe-pagina schrijft haar zus Laurie Orr: "Mijn hart breekt bij het verlies van mijn lieve zusje, maar wetend dat ze vrij is, geeft me troost. Ze is vreedzaam gegaan, zonder pijn en daar zijn we dankbaar voor." Het overgebleven bedrag zal gebruikt worden voor het aflossen van openstaande medische rekeningen, een herdenkingsdienst en instanties die strijden tegen kanker.

Ster advertentie
Ster advertentie