Films, Series & TV

Dit zijn de nieuwe kandidaten van 'The Real Housewives of Amsterdam'

foto: YouTube: RTL Boulevard
  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de nieuwe kandidaten van 'The Real Housewives of Amsterdam'

Fans van de realityserie The Real Housewives of Amsterdam kunnen zich schrap zetten voor de komst van twee nieuwe housewives. De housewives Hella Huizinga (41) en Susanna Klibansky (39) zijn onlangs vertrokken en hebben plaatsgemaakt voor Deborah Luiendijk (38) en Angela van den Brink (37). De twee nieuwe aanwinsten zullen eind dit jaar hun debuut maken in de realityserie.

Angela van den Brink: De Kunstzinnige Glamourmoeder

Angela van den Brink is een 37-jarige kunstenares uit Amsterdam en staat bekend om haar indrukwekkende epoxy-art. Ze is een geboren en getogen Amsterdammer die van het bruisende stadsleven houdt. Ze is al negentien jaar samen met haar grote liefde Tijmen, met wie ze zes jaar geleden in het huwelijksbootje stapte. Samen hebben ze vier kinderen die ze met veel liefde en toewijding opvoedt.

Een Leven vol Glamour

Naast haar kunstcarrière geniet Angela ook van het glamourleven. Ze besteedt veel aandacht aan haar uiterlijk. "Ik hou van mijn APK'tje. Dat betekent: botox, fillers, tanden bleken en kleding kopen. Ik ga regelmatig naar Amsterdam Oud-Zuid voor verschillende beautybehandelingen." Verder is ze regelmatig te vinden in Amsterdam Oud-Zuid voor diverse beautybehandelingen. Hierdoor is ze geen onbekende voor de andere housewives en past ze perfect in de glamoureuze wereld van de serie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Deborah Luiendijk: De Onbevreesde Rotterdamse

De andere nieuwe aanwinst voor The Real Housewives of Amsterdam is 38-jarige onderneemster Deborah Luiendijk. Ze is een echte Rotterdammer, wat duidelijk te horen is, want ze neemt geen blad voor de mond. "In Amsterdam vind ik de vrouwen vaak vrij arrogant en dan denk ik: kalm aan meid, jij betaalt mijn huur niet." Ondanks haar liefde voor Rotterdam is ze toch verhuisd naar Amsterdam. Hier woont ze samen met haar partner Vince en hun zoontje Dallas. Verder runt Deborah een succesvolle webwinkel en is deelname aan The Real Housewives of Amsterdam ook een kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Ster advertentie
Ster advertentie