Films, Series & TV

HBO Max maakt documentaire over Andrew Tate en onthult zijn duistere verleden

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. HBO Max maakt documentaire over Andrew Tate en onthult zijn duistere verleden

Eind deze maand verschijnt er een documentaire over de controversiële influencer Andrew Tate. Is hij een icoon of een toxische invloed? HBO Max duikt met hun nieuwe documentaire diep in dit complexe beeld van de influencer en wil een antwoord geven op deze veel gestelde vraag.

Documentaire Andrew Tate: 'Icon or Toxic? A Faking It Special'

De documentaire belooft niet alleen in te gaan op het imago van Andrew Tate, maar ook de diepte in te gaan. Zo zal de documentaire ook zijn jeugd en opkomst in de kickbokswereld belichten. Daarbij worden ook de controversiële ideologieën en uitspraken van de influencer geanalyseerd. HBO Max wil niet alleen laten zien wie Andrew Tate is, maar ook hoe zijn woorden en daden de levens van zijn volgers hebben beïnvloed. Zijn invloed strekt zich uit over verschillende gebieden, van fitness en zelfhulp tot controversiële adviezen over relaties en vrouwen.

foto: EPA

Andrew Tate en zijn broer Tristan

Andrew Tate's controversiële verleden

Het is ondertussen alweer bijna twee jaar geleden dat Andrew Tate en zijn broer Tristan werden gearresteerd. Ze werden verdacht van mensenhandel en verkrachting. De Britse politie verkreeg pas begin 2024 een arrestatiebevel en klaagde de broers in het Verenigd Koninkrijk aan voor dezelfde misdrijven. De documentaire Andrew Tate: Icon or Toxic? A Faking It Special is vanaf 26 augustus te zien op de streamingsdienst. Het is nog onzeker of de documentaire ook nieuw bewijs bevat, maar daar zullen de kijkers snel genoeg achter komen.

Ster advertentie
Ster advertentie