Films, Series & TV

De 'Prison Break'-broers zijn herenigd in nieuwe serie: "The boys are back in town"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. De 'Prison Break'-broers zijn herenigd in nieuwe serie: "The boys are back in town"

De welbekende broers Lincoln Burrows en Michael Scofield zijn eindelijk weer herenigd. Althans, de acteurs dan. De twee acteurs Dominic Purcell en Wentworth Miller, die broers speelden in Prison Break, zijn namelijk binnenkort samen te zien in de nieuwe serie Snatchback.

'Snatchback'

Als we terugkijken op de acteerkunsten van Dominic Purcell en Wentworth Miller, dan kan het niet anders dat we als kijker veel mag verwachten van de nieuwe serie Snatchback. De serie komt voort uit het leven van een echte officier van de geheime dienst, die vandaag de dag nog steeds werkzaam is. In Snatchback wordt een team van privéagenten gevolgd terwijl ze de wereld overgaan om gijzelaars op gevaarlijke locaties terug te vinden.

"Rosenbaum heeft een emotioneel geladen wereld gecreëerd vol hoge inzet, waarin Dominic Purcell en Wentworth Miller herenigd worden en de buitengewone helden van een echte particuliere gijzelingsreddingseenheid tot leven brengen op het scherm", zegt producer over de schrijver Scott Rosebaum van de serie tegen Variety. Er is nog geen informatie over de releasedatum.

'Prison Break'

Hoewel het goed nieuws is dat er binnenkort een nieuwe spannende serie te zien is, zijn fans natuurlijk het meest enthousiast over de hereniging van de acteurs Dominic Purcell en Wentworth Miller. "De twee iconen komen weer samen", schrijft iemand op X. "Zo blij dat ze weer samen gaan werken", "De jongens zijn terug" en "De verwachtingen zullen heel hoog hiervoor zijn", schrijven anderen.

Prison Break volgt Michael Scofield, die zichzelf laat opsluiten in een gevangenis om zijn ten onrechte ter dood veroordeelde broer Lincoln Burrows te bevrijden. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Scofield gebruikt namelijk zijn tatoeages om een geniaal ontsnappingsplan te maken. In de vijf seizoenen van de serie kun je erachter komen of de broers allebei vrijkomen en gerechtigdheid zullen krijgen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie