Films, Series & TV

Marvel onthult exclusieve 'Ironheart' trailer tijdens D23-event

foto: YouTube: Awesome Random Vidz
  1. Newschevron right
  2. Marvel onthult exclusieve 'Ironheart' trailer tijdens D23-event

Marvel-liefhebbers opgelet! Tijdens het D23-event heeft Marvel de eerste trailer van de miniserie Ironheart onthuld. Hoewel de officiële trailer nog niet publiekelijk is gedeeld, circuleert er al een video op het internet die fans een eerste blik gunt op deze langverwachte serie.

Eerste Vertoning van 'Ironheart' Trailer op D23

Dit weekend stond D23 in het teken van vele nieuwe aankondigingen, waaronder de opvolger van de iconische superheld Iron Man. De miniserie Ironheart, geregisseerd door Ryan Coogler, dezelfde regisseur achter de populaire Black Panther-films. Dominique Thorne speelt de rol van de jonge, briljante uitvinder Riri Williams. Vastberaden om haar stempel op de wereld te drukken, bouwt ze – net als Tony Stark – haar eigen Iron Suit. Tijdens haar avonturen ontdekt ze geheimen die technologie en magie lijnrecht tegenover elkaar zetten, wat haar in groot gevaar brengt. Ironheart wordt gezien als een direct vervolg op Black Panther: Wakanda Forever. De serie, die uit zes afleveringen bestaat, zal in 2025 op Disney Plus te bekijken zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Andere belangrijke aankondigingen tijdens D23

Ironheart werd al in 2022 aangekondigd door Marvel Studios. Tot grote verrassing van Marvel-fans zien we in deze serie Robert Downey Jr. terugkeren naar het Marvel-universum, dit keer in de rol van Dr. Doom. Naast deze onthullingen had Disney nog meer verrassingen in petto. Zo komt er een nieuwe Star Wars-film genaamd Skeleton Crew en werden er ook sequels aangekondigd, zoals The Incredibles 3 en Toy Story 5. Het D23-event zat boordevol nieuws waar fans van Disney en Marvel hun hart aan kunnen ophalen.

Ster advertentie
Ster advertentie