Films, Series & TV

Geweldig: Pharrell Williams komt in 2025 met musicalfilm 'Atlantis' over zijn jeugd

foto: EPAfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Geweldig: Pharrell Williams komt in 2025 met musicalfilm 'Atlantis' over zijn jeugd

Artiest, producer, creative director bij Louis Vuitton en oprichter van zijn eigen merk Human Made. Het lijkt alsof deze alleskunner elk creatief talent bezit. Alsof het nog niet genoeg was, komt Pharrell Williams ook nog met een musicalfilm genaamd Atlantis over zijn eigen leven. Deze zal naar verwachting in 2025 uitkomen.

Musical over jeugd Pharrell Williams

De musical zal gaan over de jeugd van Pharrell Williams. De creatieveling groeide op in de plaats Virginia Beach, gelegen in de Amerikaanse staat Virginia. Atlantis is vernoemd naar het appartementenblok Atlantis Apartments waar Pharrell Williams tijdens zijn jeugd woonde. De Happy-zanger is een van de producenten van de musical.

Rolverdeling Atlantis

Pharrell Williams zal zelf geen rol spelen in zijn film. Desondanks kunnen we bekende namen verwachten in de musicalfilm. Zo zijn er rollen weggelegd voor onder anderen Missy Elliott, Halle Bailey, Kelvin Harrison jr., en Tim Meadows. De musicalfilm zal geregisseerd worden door Michel Gondry. Universal heeft bekendgemaakt dat de musicalfilm op 9 mei 2025 zal verschijnen.

Ster advertentie
Ster advertentie