Films, Series & TV

Fans zijn lyrisch over de nieuwe 'Transformers One' film: "Beste 'Transformers-film ooit"

foto: YouTube: Paramount Pictures
  1. Newschevron right
  2. Fans zijn lyrisch over de nieuwe 'Transformers One' film: "Beste 'Transformers-film ooit"

Morgen verschijnt de langverwachte Transformers One-film in de bioscopen in Nederland. Fans over andere delen van de wereld hebben de film al kunnen zien en zijn van mening dat dit "de beste Transformers-film ooit" is. "Serieus, kijk het zodra je de kans krijgt, je zult er absoluut geen spijt van krijgen!"

De beste 'Transformers'-film ooit

Fans van de Transformer-films kunnen hun geluk niet op, want de nieuwste Transformers One-film is 13 september al in première gegaan in andere delen van de wereld. Zo reageert een fan op YouTube: "Ik heb deze film afgelopen weekend gezien tijdens de early access. Als iemand die al fan is van de franchise sinds ik vijf jaar oud was (en nu 23) moedig ik echt IEDERE Transformers-fan aan om deze film te gaan kijken! Serieus, kijk het zodra je de kans krijgt, je zult er absoluut geen spijt van krijgen!" Anderen fans die de film al hebben gezien reageren ook met: "THIS IS PEAK TRANSFORMERS" en "Als er 'Beste 'Transformers'-film ooit' staat, liegen ze niet."

'Transformers One': De oorsprong van Transformers

Transformers One is een volledig CGI-geanimeerde prequel die zich afspeelt op de planeet Cybertron, nog vóór de gebeurtenissen in eerdere Transformer-films. De nieuwste film vertelt het verhaal van de oorsprong van de rivaliteit tussen Optimus Prime en Megatron en hoe hun vriendschap uit elkaar viel, wat uiteindelijk leidde tot de epische strijd tussen de Autobots en Decepticons. Het is een belangrijke mijlpaal voor de franchise, aangezien het dieper ingaat op de mythologie van Cybertron en de oorsprong van de strijd tussen de twee robotfacties​.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sterrencast van 'Transformers One'

Naast het epische verhaal, trekt ook de sterrencast de aandacht van de fans. Zo spreekt Chris Hemsworth de stem van een jonge Optimus Prime in en vertolkt Brian Tyree Henry de stem van Megatron. Daarnaast zul je ook de stemmen van Scarlett Johansson en Laurence Fishburne​ terug horen in Transformers One.

40-jarig jubileum 'Transformers' franchise

Deze maand heeft de Transformers franchise ook een andere een mijlpaal bereikt. De populaire franchise viert dit jaar namelijk haar 40-jarig jubileum en dat wordt gevierd met verschillende evenementen en speciale releases. Hoewel de franchise officieel begon in 1984 zijn de vieringen rond de veertigste verjaardag al begonnen in 2023. Denk hierbij aan nieuwe speelgoedcollecties, een vinylalbum met muziek uit de originele animatieserie en crossovers met andere iconische franchises​. Bovendien is er een speciale hommage gemaakt door Studio Trigger om dit jubileum te markeren. En als klap op vuurpijl komt op 19 september Transformers One uit in Nederland.

Ster advertentie
Ster advertentie