Films, Series & TV

Bad Bunny schittert in nieuwe misdaadthriller 'Caught Stealing'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Bad Bunny schittert in nieuwe misdaadthriller 'Caught Stealing'

De populaire Puerto Ricaanse rapper en zanger Bad Bunny heeft een rol bemachtigd in de aankomende misdaadthriller Caught Stealing, geproduceerd door Sony Pictures. In deze Hollywood-productie speelt hij naast Austin Butler, bekend van zijn rol als Elvis in de gelijknamige film. De aankondiging van de film schept hoge verwachtingen, vooral omdat de cast verder bestaat uit grote namen zoals Zoë Kravitz, Regina King, Matt Smith, Liev Schreiber en Will Brill. Caught Stealing wordt geregisseerd door Darren Aronofsky, die bekendstaat om zijn unieke en vaak intense films zoals Black Swan en Mother!

De verhaallijn van 'Caught Stealing'

Caught Stealing draait om Hank Thompson, die wordt gespeeld door Austin Butler. Thompson is een voormalige honkbalspeler die een uitzichtloos bestaan leidt. Onbewust raakt hij betrokken bij een gewelddadige strijd om te overleven in de criminele onderwereld van het New York City uit de jaren '90. De film belooft een spannende en duistere kijk te bieden op de strijd om te overleven in een genadeloze omgeving. Hoewel de exacte rol van Bad Bunny nog niet is onthuld, zijn de verwachtingen erg hoog, meldt Deadline.

Bad Bunny;s opkomst in Hollywood

Caught Stealing markeert een belangrijke stap in de opkomende filmcarrière van Bad Bunny. Hij maakte zijn Hollywood-debuut in 2022 met een rol in de actiekomedie Bullet Train, waarin hij naast Brad Pitt speelde. Eerder verscheen hij in de populaire Netflix-serie Narcos: Mexico. Hoewel Bad Bunny oorspronkelijk de hoofdrol zou spelen in de Marvel-spinoff El Muerto, werd die film geschrapt vanwege planningsconflicten. Zijn meest recente filmoptreden was in Cassandro, waarin hij te zien was naast Gael Garcia Bernal.

Ster advertentie
Ster advertentie