Films, Series & TV

Vonneke Bonneke en Davinio verschijnen in nieuwe realityserie 'Power Couple'

foto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Vonneke Bonneke en Davinio verschijnen in nieuwe realityserie 'Power Couple'

Vonneke Bonneke en Davinio verschijnen in een gloednieuwe realityserie Power Couple. In de serie wonen zij samen in één huis met zes andere koppels en wordt hun relatie op de proef gesteld door extreme challenges.

Vonneke Bonneke en Davinio in 'Power Couple'

In de teaser op YouTube worden alle koppels geïntroduceerd en het belooft een interessante mix te worden. Zo zien we onder meer Real Housewife Djamila en Johannes terug in de serie net zoals René en Annebel van Temptation Island, Quentin van Ex On The Beach en Naomi van Love Island. En als klap op de vuurpijl nemen Vonneke Bonneke en Davinio ook deel aan de realityserie en zullen zij strijden om het ultieme 'power couple' te worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitdagende challenges

De koppels nemen het tegen elkaar op onder begeleiding van presentatoren Monica Geuze en Valerio Zeno. In de teaser verklappen de twee dat er een aantal uitdagende challenges staan te wachten voor de koppels. Zo zijn er in de korte beelden te zien dat de deelnemers in veiligheidsharnassen zitten en aan een kabel boven de grond hangen vanaf een hoge constructie. Daarnaast vertellen Geuze en Zeno dat de koppels samen onder één dak zullen wonen gedurende hun deelname aan de realityserie. Daarbij lijkt het erop dat hun verblijf niet zonder drama zal verlopen. Zo kun je zien hoe sommige koppels fel met elkaar in discussie gaan aan de keukentafel. Kijkers hoeven niet lang te wachten op de spanning en de drama die de realityserie met zich meebrengt, want Power Couples is vanaf 29 augustus te zien op Videoland.

Ster advertentie
Ster advertentie