De 'charcuterie chalet' is de nieuwste foodtrend voor kerst
- News
- De 'charcuterie chalet' is de nieuwste foodtrend voor kerst
Het klassieke peperkoekhuisjes kennen de meesten wel. Dit jaar maken deze vrolijke, smaakvolle huisjes plaats voor de 'charcuterie chalet': een kersthuisje gemaakt van vleeswaren, kaas en borrelnootjes.
De 'charcuterie chalet' is een zelfgemaakt huisje bekleed met verschillende soorten vlees, kaas en andere hartige borrelhapjes. Denk hierbij aan salami, crackers, kaasjes, gezouten stokjes, gedroogde ham en noten. De chalet lijm je aan elkaar met gesmolten kaas. Een mooi project op een luie kerstochtend, want het maken van dit huisje vereist het nodige knutselwerk.
Sneeuwpop van mozzarella
Social media staat vol met de leukste en meest smaakvolle creaties. Zo zien we een sneeuwpop van mozzarella, een slee van paprika en een kerstboom van tijm voorbijkomen. Je kunt je creativiteit helemaal de vrije loop laten, want de mogelijkheden zijn eindeloos.
Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.